Capoeira aerobik (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Capoeira aerobik
Czanik Balázs féle capoeira aerobik tornázik még valaki erre?
Érdekel valakit dvd még? Ha igen írj privibe! :)
Örülök, hogy tetszik. Bizony elég ütős.. :)
Még az idén jön egy újabb dvd, hogy a capoeira aerobik kedvelőinek legyen mit a fenyőfa alá tenni. :)
Ma kaptam a csomagot.Letesztelve.Szuper a capoeira 4.Szerintem a legjobb eddig.
Szia!Milyen a cap 4 dvd?Zsírégetésre melyik a legjobb?
Csak szólok, ha valaki ide téved, hogy most jelent meg a cap4, amely bemutatja hogy egy 148 kg-os hölgy, hogyan fogyott le minusz 90 kg-t 1 év alatt úgy, hogy a bőrén megsem látszik a fogyás! Akit érdekel a facebookon meg is láthatja!
Tornázik még közületek valaki? Vagy kihalt a fórum?
Capoeira aerobik tábor Görögország: érdekel valakit?
Én szeretem,váltva végzem tánc és klasszikus aerobickal.
Ha keresnétek a pillangó kiadónál megtalálható! :)
Minden fórumozónak Boldog Új Évet kívánok! Nah és a jó hír! Balázsnak megjelent a Has-Burning 3. DVD-je és még a könyve is! Hasznos tanácsokkal látja el a fogyni vágyókat! :)
Szia! Nekem a kedvencem a 2-es. De a dvd-k tartalmaznak: bemelegítés, aerob, erősítés+has, nyújtás. EGy órás. Én régóta tornázok, egykilós lábsúllyal csinálom, így elég kemény. Az egyes gyengébb, a hármas is jó. Szeretem. Derékra nagyon megy.
Sziasztok, örülnék, ha valaki tudna nekem segíteni kicsit, aki ismeri ezt a mozgásformát. Szóval úgy esett, hogy én elég régóta kondiba járok, de most anyagilag kicsit megestem, úgyhogy nem tudom bevállalni. nem kifogás, tényleg nem tudok most, nincs felesleges 10 ezrem havonta :( Szóval ott aerob mozgást szoktam végezni + súlyzós edzést. Mivel itthon eléggé magasra bővíthető súlyzóim vannak, így a súlyzós edzés nem gond, az aerobbal viszont bajban vagyok, mert nincs se futópadom, se szobabiciklim, sem evezőpadom, amiket ott használni szoktam. Nézegettem viszont edzők dvd-it, és Balázsé elég szimpatikusnak tűnik. Melyik DVD-t érdemes beszereznem, aminek olyan aerob része van, ami szinten tartja - zsírégető tartományban - a pulzusomat?
Ugyan így vagyok én is! De az érdekesség az, hogy Balázs tornái adták meg az alapot a többihez! :)
Most a Shaun T25 a kihívásom!
Évekig használtam Balázs dvd-it,most átálltam Péntek Enikőre,de néha előveszem a capuerat is.Nagyon szeretem,nagyon élvezetes és hatásos.
Kihalt a fórum! Bár gondolom néha azért előveszitek a Czanik dvd-ket is a többiek mellett. Ugyanis nagyon hatásosak lehet váltogatni a többi mozgásos programokkal. Én is így teszem, azóta kipróbáltam sok mindent. De bizony néha-néha csak előveszem a cap aerobikot is!
További kellemes sportolást mindenkinek!
Mindenkinek Boldog Békés Ünnepeket kívánok!
De addig próbáld ki a Péntek Enikőt nagyon jó a Zóna dvd-je! Elég ütős! :) Nézd meg a részleteket a www.tornavideo.hu
Lesz is! Balázs valami nagy durranásra készül, csak ponzort keres még. Már egy éve halogatja. Krisztiánnak is meg van a Combat folytatása, de még csak fejben!
Annyit tudok, hogy valami új dologgal jönnek elő. Most klippet is forgatnak..
Tök jó lenne, ha újítana valamit Balázs, és jönne egy új dvd! Mert szerintem jó. :-)
Jól mondod, már tényleg csak az! Viszont sokat köszönhetünk neki. :)
Ma capoeira 1 lesz lábsúllyal! várom már a nosztalgia tornámat!:-) Régen nagyon hatásos volt, ez sokat formált rajtam.
Én is mást csinálok, de heti egysszer kétszer csak csak előveszem!:)Most Zónázom Péntek Enikővel!
Én nagyon szerettem! Most mást csinálok, de hiányzik. A II. dvd-t szerettem a legjobban. Majd előveszem megint néha... De nagyon jó!
Nos elég lepukkant lett a fórum, de néha-néha benézek. Czanik tornák elég temperamentumosak ezért is szeretik sokan. Ha kitartó vagy az 5 cm -t hamar letudod dobni. Heti három edzés egy kis odafigyelés a kajára és tuti leszel!
Sziasztok, én még "Czanik-szűz" vagyok :D Szeretném megkérdezni , hogy mennyire hatásosak a tornái, mikorra várhatok eredményt akár cm-be, nekem 5 cm van a csípőmön és a combomon ezt kéne lefaragni. Tuti írtatok már eredménybeszámolókat ezen a fórumon, de annyira olvasgatni nincs időm, van egy 1 éves minden lében kanál kisfiam :D és most is rámol, köszönöm annak aki válaszol :)Angi
NEMZETKÖZI AEROBIK NAP 2012. JULIUS 15-ÉN BUDAPESTEN AZ ARÉNA PLÁZÁBAN!
PROGRAM:
10:00-10:30 Zumba - Fort Alexa, Sinko Tamás és Simon László
10:30-11:00 Fitness Kombat - Czanik Krisztián
11:00-11:15 Capoeira Bemutató
11:15-11:45 GrandUP - Gyöngyösi Szilvia
11:45-12:30 Capoeira Aerobik - Czanik Balázs
12:30-12:45 Divat Bemutató
12:45-13:15 Kangoo - Sifter Timea "Sifi" és a Kangoo Hungary
13:15-13:45 Easy Dance Athletic - Borsos Péter és Kökény Klári
13:45-14:00 Bemutató
14:00-14:30 STEEL COMBAT - Gonzalo Vicos és Fernando Gorini
14:30-15:00 Iron Box - Tatarek Rezső
15:00-15:15 Bemutató
15:15-15:45 Aerobik Mix - ArénaFit Team
15:45-16:15 STEEL TONIC - Gonzalo Vicos és Fernando Gorini
16:15-16:45 Has-Burning - Südi Barbara
Az órarend változtatás jogát fenntartjuk.
Belépő: 1200Ft elővételben, helyszínen 1700Ft.
Minden belépő vendég több ezer forint értékű ajándékcsomagot kap.
Info: www.balazsfitness.hu és www.femcafe.hu
CZANIK MOZDULJ RÁ PROGRAM KERETÉBEN! GYERTEK MINÉL TÖBBEN EL! LESZ ESZEM ISZOM CSAK EGÉSZSÉGESEN!
Most le van árazva: 1299 Ft
[link]
Itt találtam, megrendelhető! :)1499 Ft
Nézd meg, hátha megfelel:)Ez a Capoeira aerobik beharangozó példánya, olyan reklám féleség:)
Szia! Nos ez igen ritka példány számban jelent meg, de miért pont erre szeretnél tornázni?
Boltokba már nem igen látni, de Balázs biztosan segít ebben is. Különben ismered a tartalmát?
További ajánlott fórumok: