Nektek volt már olyan, hogy diétáztatok, és tornáztatok, mégis többet mutat a mérleg? (beszélgetős fórum)
Igaza van "Fegu-nak"..ezért a mi fogyiklubbunkban,amit 4.éve sikeresen rendezünk a centizést helyezzük fókuszba!
mell:
kar:
Has:
csípő:
derék:
comb:
Ezekret a testrészeket lecentizzük,és SZIGORÚAN CSAK 2 HETENTE MÉRÜNK!!!Látványos az eredmény....persze megfelelő fogyi és tetmozgás mellett.Ezenkívül mérjük még a testzsír %-ot és a kg-ot is természetesen.Próbáljátok ki!!!
A zsír a büdös életbe nem alakul át izommá. Energia szabadul fel, amikor már a szénhidrát tartalékaid nagy részét felélted. Edzés után eszel egy fehérjében gazdag jó szénhidrátos ételt, és egész nap plusszban van a bevitt energia, abból lesz izom. Edzés alatt amúgy is pont, hogy sérül az izomzat, leroncsolod és az azt követő pihenés/regenerálódás alatt pótolja vissza a szervezeted vagy tesz hozzá még többet.
Helyes diéta alatt képtelenség hízni vagy izmosodni, nincsen elegendő nafta.
Nem!
A fogyás sokkal később érezhető.
Hiába mértem magam naponta,semmi sem ment le,majd csak sokkal később.
Hát,többet nem,de egyszerűen nem mozdult a mérleg nyelve,hónapokon keresztül.
Már nem is tudtam,hogy mire gondoljak!
Elmentem a nyáron nyaralni és ott megmértem magam.
Nem akartam elhinni,amit láttam!
Azt mutatta,amit szerettem volna,és amire már nagyon régóta vártam.
16 hónapig szoptattam.Tavaly május 30.-án hagytuk abba,és 2 hónap múlva már annyi voltam mint a gyerek előtt.-8 ment le diéta nélkül.Már nem volt szüksége a szervezetemnek a zsírra és lebontotta.Viszont itt és ott lógott a bőr,elég szörnyű volt.De Réka tornái nagyon jók,visszahúzódott.
Van remény,csak kitartás:)
Én most 53-54 kg vagyok,változó.Ezek reggei mérések.
Én minden nap tornázok.7 nap után tartok 2 nap pihenőt.Napi 2x 40 percet tornázok,általában Rubint Réka dvd-it váltogatom,amik nagyon hatásosak,viszont ez alakformáló torna,de ettől is lehet fogyni csak nem olyan ütemben,mintha kardioznál.
Én írtam 165cm/75 kg voltam, ma már 72 kg.
Az az igazság, hogy én szerencsés alkat vagyok, így ez a + 10 kg kb. 5 kg-nak tűnik csak.
Ugri-bugri torna: aerobic.
És, amit nem írtam most vezetem be a heti 2x futást.
Igaz többször megállok közben, mert csak néhány percet bírok egyenlőre folyamatosan kocogni, gondolom ez is hatásos lesz.
A héten már voltam futni, remélem jövőhéten is megyek.
Hétvégén bicaj és torna.
Torna: kb. 20-30 perc hasizom (felülések, hasprés, hajolgatások)+30 perc ugri-bugri torna.
Amikor elkezdtem csak izmosító tornát csináltam, de pontosan a sulyom változatlansága miatt kitaláltam az ugri-bugri tornát, így elindult lefelé a súlyom.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idővel fogytatok le és mennyit tornáztatok mellé?
- Fütyikérdés: kell tornáztatni? Mikor fog feljönni teljesen?
- Nektek is többet van otthon az ovisotok, mint az oviban?
- Hogyan diétáztattok?
- Ti diétáztatok már zabkásával?
- A szemizmok megerősítésével, tornáztatásával megállítható a fiatalkori látásromlás?