Cukormáz vagy fondant alá a tortánál csak a piskóta legyen, vagy a krémre is rá lehet tenni? (tudásbázis)
ok, köszi!:)
Úgy döntöttem hétvégén csinálok egy sütit(tortát) csak úgy, és azon fogom kipróbálni
A cukormázat amúgy előző este is rá lehet tenni, vagy csak onkább pár órával előtte?
vagyis akkor, ha jól értem a tortát kívülről már ne kenjem be, csak egy vajas-cukros krémmel, és arra tegyem a cukormázat? (ezt az dr. O-res nyújtható cukormázat vettem)
köszi! a krém puding+ mascarpone+ tejszín, és mivel az oviba kell holnapra, így úgy döntöttem nem kísérletezem, inkább kipróbálom egy "itthoni" tortával:)
de akkor ezek szerint jól döntöttem, mert kifolyt volna? te jó ég:)
először csinálnék dr.o-r-es nyújtható cukormázzal tortát, kérdésem, hogy hogyan kell rátenni? a torta tetejét és oldalát már ne kenjem meg a krémmel, hanem csak simán tegyem rá a cukormázat?
most csinálnám, így sos kellene a válasz...
További ajánlott fórumok:
- Mézeskalács cukormázát mivel lehet feketére festeni?(általában zöld, piros, kék, és sárga szinezőt lehet kapni)
- A cukormázat rá kell sütni a mézeskalácsra vagy sütés után kell vele díszíteni?
- Mézeskalács cukormázához miért kell tenni 1-2 csepp citromot? Milyen hatása lesz?
- Rózsaszín cukormáz
- Hol lehet tubusos cukormázat kapni?
- Használt már valaki nyújtható cukormázat?