Csúnya vagyok? (beszélgetős fórum)
Én nem tudom ők mit gondolnak! :P
Szeretek forgatni biztos! ;) Noná hogy nem baj. :)
Ez így igaz,sokat adunk a külsőségekre,mindenhol!
Statisztika is kimutatta,hamarabb felvesznek egy ápolt csinos nőt dolgozni,mint egy kövér,divatot nem követőt,pedig lehet hogy Ő jobb munkaerő lenne.
Az pedig hogy kinek mitől,miből,honnan ered a magabiztosság önbizalom az személyfüggő. :)
Sokan ezt kérdezték tőle,szerintem nem dicsértetni akarja magát,egyszerűen kíváncsi az emberek véleményére. Ha úgy írja ki a címet : Szép vagyok?
Naa akkor meg azért kapna hogy mégis mit képzel magáról! :))
Ha mások véleményétől teszed függővé az önértékelésed megrokkansz. Nem lehet mindenkinek tetszeni, úgyan úgy ahogy nem szerethet mindig mindenki. Még Jézust sem szerette mindenki, pedig szép volt, és csupa jóság. :) Nem vagyok szektás meg ilyenek, de érted remélem...
Egyébként a képről ítélve harmóniát sugárzol, és aki harmonikus, az szép is. :D
Szeretnelek elvini teged oda ,ahol en tanulttam meg, hogy nem vagyok csunya. Lattal mar leeget arcu ,eltorzult arcu not? Ha nem keres , nezd meg es megtanulod mi a csunya.
Nem igaz, hogy csunya vagy es miert ne lene gyereked?
Figyelj csak: en pupos vagyok(es nem kicsit, az igazat mondom), megis szep vagyok.A labam 2x akkora ujabban mint kene(be van dagadva), mind emelet szep vagyok.Tudod mi az ami eloszor feltunik? Allitolag a szemem mindig nevet, (erdekes modon akkor is ha szomoru vagyok).
Eleinte en is elhittem a, hogy en vagyok a legcsunyabb no a fold kereksegen.Gyerek koromba, ha az udvara mentem , uttana kiabaltak,hogy "sovany" (akor emg nem az volt a divat, en meg az volttam), "pupos".
Azttan megismertem egy lanyt.Levoltegve az arca a feje, a hajabol nagyon keves maradt meg.
A te bajod csak az onbizalom hiany.Rovid haj es onbizalom kel neked csak, meg egy mosoly az arcodra.
óóóóó bárcsak én is ilyen "csúnya" lehetnék...
amúgy miért kérdezed?valaki(k) mondta/mondták? nincs önbizalmad,vagy csak szereted ha dícsérnek?
További ajánlott fórumok:
- Pánikbeteg vagyok!
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Én csúnya vagy szép vagyok?
- Szerinted nagyon csúnya a fehér bőr? Szoláriumosok mellett ocsmány vagyok?
- Terhes vagyok, a párom mégis csúnyán viselkedik velem
- 13 hetes terhes vagyok. A párom elkapott egy csúnya mandulagyulladást. Nekem semmi bajom nem lett, a babának árthatott?