Én csúnya vagy szép vagyok? (beszélgetés)
Az egyik oldalon fönt van Koncz Zsuzsa (vakolat nélküli) fényképe, mivel most volt a születésnapja.
Hány évesnek néz látszik? Milyenek a szemei??????
pké h nemcsak rólad van itt szó, de hát látod mennyi ember kiváncsi rád! :-) am azért abban is lehet érdekes számodra is, amit mások egymás között beszélnek...
de a kérdésedre válaszolva: sztem csini vagy :-)
Mindenhol így van:)))
Egyébként ha csak a kérdésre akarsz választ, akkor írj ki szavazást, ez egy eléggé eldönthető kérdés elsőre és sokan szoktak szavazni (mindenesetre többen, mint fórumban csak a kérdésre válaszolni)
Visszakanyarodok egy kicsit az alapkérdéshez:)
Mind a két kislány szép a maga módján. A fórumindító egy kicsit formásabb az én ízlésem szerint, de van aki azt mondja, hogy a barátnője csinosabb. Ízlések és pofonok....
A fórum célja gondolom az, hogy sokan mondjuk azt, hogy a fórumindító a szebb, de ezt én nem teszem. Mindketten 16-17 éves kislányok, miért bántanánk azért az egyiket, mert ő nem nyit fórumot és nem nyafog, hogy a barátnője miket mond és nem akarja, hogy bizonygassuk, hogy ő a szebb, mert ugye ha fordítva történt volna, akkor neki bizonygatnánk most, hogy irigy a barátnőd, ne is foglalkozz vele, nagyon szép vagy.
Mivel a lányok ilyen kis fiatalkák, nem tudhatjuk, hogy milyenek lesznek néhány év múlva, mert ugye most indul igazán a nőiesedés, elkezd változni (asszonyosodni) az alakjuk, a vonásaik is markánsabbak lesznek, eltűnik a babapofi.
Ebben a korban nagyon sokat számít 1-2 év is. Lehet az egyik lány most szebb a másiknál, de ezek az élettani folyamatok lehet megfordítják e jelenlegi helyzetet, így értelmetlen lenne kimondani bármelyikre is, hogy szebb a másiknál...
Persze ez nem vitás. Az előbb amit írtam az a férfiakra érvényes.
Szerencse a nőknek azért nem ritkul annyira a hajuk.
Engem egy kicsit sem zavar. A természetes folyamat része. De az sem zavarna, ha megkopaszodnék. Fognám magam és nullás géppel a megmaradót is levágnám.
Nagyon jókat mosolygok mikor valaki a kopaszságát megpróbálja úgy palástolni, hogy össze-vissza fésüli :-))
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogadjam el, hogy nem vagyok szép?
- Csúnya vagyok?
- Szép az arcom, de duci vagyok! Nekem nem jár már a boldogság?
- Szerinted nagyon csúnya a fehér bőr? Szoláriumosok mellett ocsmány vagyok?
- Terhes vagyok, a párom mégis csúnyán viselkedik velem
- 13 hetes terhes vagyok. A párom elkapott egy csúnya mandulagyulladást. Nekem semmi bajom nem lett, a babának árthatott?