Csúnya, kövér, beteg nő vagyok. (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Barna bulgurt azt hiszem, még nem is láttam. Miben tér el a fehértől?
Nekem is van egy receptem a házi majonéz készítésre. Anyagi mondott egy módit, nagyon egyszerű és szerintem jó is.
A "vegán házi majonéz" receptjét elárulod?
Nálam a kenyérsütésnél 1/3-ad rész a fehér liszt, és 2/3-ad a teljes kiőrlésű. A pm. alulműk. nem díjazza a fehér lisztet. Igaz, hogy így nem is annyira kel meg, de legalább kevesebbet eszek belőle. :))
Sem kövér, sem csúnya nem vagy.
Az SM sajnos qrva nagy szívás, annyira de annyira sajnálom, hogy kifogtad.
A bulgurt én is szeretem, de van abban barna bulgur is. Az is finom és egészséges köret. A rizsből bármilyen jöhet, de én egy kis házi vegán majonézt is szoktam rátenni, hogy jobban csússzon. :)
A kenyeret én is úgy sütöm, olyan 1 kg-osat. háromnegyede fehér, egynegyede teljes kiőrlésű lisztből. Néha instant élesztővel, néha meg szódabikarbónával készítem robotgéppel dagasztva. Kávét viszont már egyre ritkábban iszok. De ha néha mégis, én 10 szem Pennys édesítőt pöttyintek bele és két kávétejszínt is, amihez pár darab sima háztartási kekszet is szoktam elrágcsálni. :)
Nem, nem vagy kövér, max. telt.
Nem, nem vagy csúnya, max. nem vagy klasszikus szépség. És még is ki az?
Az SM sajnos betegség, a szerencse, hogy jól vagy! És ez legyen így sokáig.
Elkeseredni ér, azt mindenki csinálja időnként, aztán megrázza magát és megy tovább.
Fel a fejjel! Van egy szép családod, elég aktív vagy, dolgozol, azaz minden rendben van!😉
Ha unod, görgess.
Nekem terápiás célú, kicsit sajnálom magam, aztán helyrezökken egy időre az agyam.
Tudom ki vagy! ♥️
És én nem így látlak! Jobb lenne, ha te sem így látnád magad!
Uncsik ezek az SM vallomasok.
Es ha kover vagy? Hat akinek nem tetszik nem nez rad
Én teljes kiőrlésű lisztet veszek és abból sütök magamnak kenyér-szeleteket: 60 dkg lisztből 16 kis kerek lepényke elég 8 napra, ez napi átlagban 7,5 dkg.
A basmai/barna rizs nekem nem jött be, próbáltam a hajdinát is. Úgy éreztem, mintha radírgumit rágnék. A bulgur viszont tökélesen beilleszkedett az étkezésembe. Akár rizs helyett, akár tarhonyaként, nekem tetszik. :))
A fél kg.-os eritrit nálam több mint fél évig elég, mivel csak a főtt ételekbe (paradicsom szósz és hasonlókba használok) Teát üresen iszom, kávéba 1 szem pöttyintős.
Ezer éve nem ettem fehérkenyeret. Basmati rizst vagy barna rizst szoktam használni.
Na, a cukrot azt nem sikerült kiiktatni, bár lehetőleg kerülöm, kávéba, teába nem teszek, csak édesítőt.
Ha tényleg rám gondolsz, a kövér is.
Meg szép sem vagyok.😅
A pm. alulműködés esetén cseréld le!
- fehér kenyeret, fehér lisztet teljes kiőrlésűre
- fehér cukrot eritre
- fehér rizst bulgurra, vagy barna rizsre
A pm. alul nem díjazza a káposztaféléket, a brokkolit és a hüvelyeseket. (Ettől függetlenül esetenként én is eszek). De pl. elhagytam a szóját, és kerülök minden édességet, nagy cukortartalmú gyümölcsöket.
Az sm. valóban kemény dolog, de ne hagyd el magad. Jó lenne, ha rá tudnád venni magad, hogy naponta-kétnaponta gyalogolnál, a saját tempódban, a saját erődnek megfelelő mennyiséget.
Milyen betegséged van? A pm. alulműködés esetén valóban nehéz megszabadulni a hirtelen felszaladt kilóktól, de ha nem fogyózol, hanem valóban lecserélsz az étrendedből bizonyos alapanyagokat pm.-barátra, :)) már rögtön könnyebb a fogyás.
De ha pl. cukorbeteg lettél, és ezzel kapcsolatban vannak a rajtad levő plusz kilók, attól is meg lehet szabadulni...
Nem mindegy, hogy a többlet kilóid miből adódnak, ill. van-e másfajta betegséged is.
Ha bővebben írnál, talán tudnánk segíteni, és rögtön másként néznél önmagadra.
További ajánlott fórumok:
- Én csúnya vagy szép vagyok?
- Csúnya vagyok?
- Szerinted nagyon csúnya a fehér bőr? Szoláriumosok mellett ocsmány vagyok?
- Nem értem, mit szeret abban a csúnya, kövér, beteg nőben.
- Terhes vagyok, a párom mégis csúnyán viselkedik velem
- 13 hetes terhes vagyok. A párom elkapott egy csúnya mandulagyulladást. Nekem semmi bajom nem lett, a babának árthatott?