Csokitól ekcéma? (beszélgetés)
Azóta változás?
Minden OK?
Szia!
De konkrétan voltatok allergia vizsgálaton végül?
Egyenlőre semmi, majd Júniusba megyünk a vizsgálatra, akkor majd többet tudok!Addig is odafigyelek mit és hogyan adok neki!
Szia!
Történt valami azóta?
Eredmények, vizsgálat?
Remélem minden rendben lesz, ha majd megvannak az eredmények kíváncsian várom beszámolód!
Addig is minden jót!
Vigyázzatok magatokra!
Jobbulást!
Szia!Mi most vagyunk négy hónaposak és egy véletlen folytán a kórházban a gasztrora volt csak ágy és oda kerültünk (légzésleállással mentünk).
Ha már ott voltunk, elkezdték vizsgálgatni, és hiába csak anyatejes már kiderült, hogy fehérjeérzékeny!
Az osztályon sok pici 2-3 éves volt pl lisztérzékenységgel és annak kivizsgálásával, valamint ugyanilyen picik mentek rendelésre a tej érzékenység kivizsgálására!
Az étkezési problémákat már ilyenkor könnyű kiszűrni, inkább a természetben előforduló allergiák részletessége szokott gondot okozni!
Azért írtam, hogy menj, mert még van esély rá, hogy csak érzékeny és ha megfelelő módon jut a szervezetébe, akár "ki is nőheti".
Nekünk is ezt mondták, hogy ez nem végleges(most még nekem kell oda figyelni mit eszek és 2 éves koráig nem kaphat tehéntejet stb...Júniusra vagyunk visszarendelve bővebb kivizsgálásra, de akkor is csak 7 hónapos és megcsinálják)
Magáról a vizsgálatról sokat nem tudok!A fehérjeérzékenységet vizeletből és vérből mutatták ki!
Remélem tudtam segíteni!
Születése óta folyékony mosószert használok öblítőszer nélkül.
Most 3 hét tejmentesség után kapott egy natúr joghurtot, ment is a hasa szegénykémnek:( Úgyhogy a tejféléket talonba rakjuk!
Azt hallottam, hogy 3 éves kor alatt nem biztos az ilyen vizsgálatok eredménye, te mit tudsz erről? Mármint a vizsgálatról:)
Szia!
HA van rá lehetőség vidd el gasztroenterológushoz, biztos ami biztos alapon, ne kísérletezz!
KÉrj beutaló és ott minden kiderül!
A mosószeres téma is igaz, érdemes a port folyékonyra váltani!
Amúgy sajnos ha tej allergiás és kivonod az étrendből ,akár egy hónap is kell, hogy a szervezetéből kiürüljön és eltűnjenek a foltok!
szia!
Már ugyan nem vagyok gyerek, de bizonyítottan a csokitól van a bőrproblémám.Nem is ehetek. Vagy ha igen, akkor aztán jöhet a szteroidos kenőcs.