Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Csirkés-almás szendvics recept

Csirkés-almás szendvics recept

A Csirkés-almás szendvics hozzávalói:
Hozzávalók (6 szendvicshez):
30 dkg maradék főtt vagy sült csirkehús,
1 dl majonéz,
1 evőkanál citromlé,
15 dkg reszelt sajt,
2 szárzeller apróra vágva,
1 alma apróra vágva,
1 szál sárgarépa lereszelve,
1/4 fej vöröshagyma apróra vágva


A Csirkés-almás szendvics elkészítési módja:
Egy kisebb tálkában keverd el a majonézt a citromlével, majd külön az apróra vágott csirkehúst a sajttal, zellerrel, hagymával, almával és répával. A csirkés keveréket aprítóban krémesítsd, amennyire lehet, majd keverd bele a citromos majonézt. Nagyon finom melegszendvicsnek két vékony szelet kenyér közé kenve.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A csirkés-almás szendvics elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook