Csirkemell csíkokat, ami éppen sűrű palacsintatésztában "ázik" hogyan süssem ki? (tudásbázis)
11. szanád (válaszként erre: 10. - Gummy)
2010. szept. 12. 20:46
azért szárad ki ,mert túl sokáig sütöd..
10. Gummy
2010. szept. 12. 20:18
Bő olajban sütöttem, állati nagyon finom volt.
A csirke sokkal finomabb így, mint simán sütve, mert akkor mindig csak kiszárad.
9. d@nu
2010. szept. 11. 13:32
Bő olaj.
8. 9ac093e955
2010. szept. 11. 13:32
bő olajban
7. Gummy
2010. szept. 11. 13:32
Köszi, akkor bő olaj lesz. Forró olajba belepottyantom, és sülhet.
6. koxy
2010. szept. 11. 13:31
Bő olajban!
5. nik84
2010. szept. 11. 13:29
én a helyedben bő olajban sütném, mint pl a rántott húst.
4. bbibe
2010. szept. 11. 13:28
Bármelyikkel csinálhatod. Az eredeti recept bő olajban sütést ír. De az egy csepp olaj egészséges és lassan kell sütni!
3. Gummy
2010. szept. 11. 13:25
A délutáni bulira készítettem olyan csirkemell csíkokat, ami éppen sűrű palacsintatésztában "ázik". Ezt hogyan süssem ki?
Úgy mint a palacsintát, egy csepp olajjal?
Vagy annyi olajjal hogy épp ellepje?
Vagy fritőzbe? Sok-sok olajban?
Hogyan készítsem el?
2. honeywald
2010. szept. 11. 13:24
mondd
1. Gummy
2010. szept. 11. 13:23
Gyors segítség kellene, sütéssel kapcsolatban!!
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Nekem egyszerűen nem megy a palacsinta sütése. Bármilyen ételt megcsinálok de a palacsintával nem boldogulok.
- A balatoni sütödékben készült palacsintáknak mi a titkos receptje?
- Keresem a legtutibb palacsintatészta receptjét!!
- Gyrosnak a csirkemell csíkokat milyen vastagra kell vágni, és kb. hány percig kell az olajban kisütni?
- Hogyan kell készíteni a kassai ragulevest és a bogácsi csirkemell csíkokat?
- Hány percig szoktad pirítani a csirkemellfilé csíkokat?