Csirkemájas zöldborsós hús recept


1 kg tarja, vagy lapocka
1/2 kg csirkemáj
1/1 kg zsenge konzerv zöldborsó
só,
bors,
majoránna,
pici margarin
kevés olaj
A Csirkemájas zöldborsós hús elkészítési módja:
A húst egyben megsütjük, amikor kihűlt vékony szeletekre vágjuk. A tepsit megkenjük margarinnal, a hússzeleteket ráfektetjük. A csirkemájból (fűszerekkel) pörköltet csinálunk. A hússzeletekre ráöntüntjük a konzerv zöldborsót (leszűrve), ráöntjük a májat, és még kb. 20 percig fólia alatt sütjük. Krumplipürével tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 94f5071827, 2008. jan. 15. 11:27
A csirkemájas zöldborsós hús elkészítési módja és hozzávalói.