Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkemájas zöldborsós hús recept

Csirkemájas zöldborsós hús recept

Elkészítési idő 90 perc

A Csirkemájas zöldborsós hús hozzávalói:
1 kg tarja, vagy lapocka
1/2 kg csirkemáj
1/1 kg zsenge konzerv zöldborsó
só,
bors,
majoránna,
pici margarin
kevés olaj


A Csirkemájas zöldborsós hús elkészítési módja:
A húst egyben megsütjük, amikor kihűlt vékony szeletekre vágjuk. A tepsit megkenjük margarinnal, a hússzeleteket ráfektetjük. A csirkemájból (fűszerekkel) pörköltet csinálunk. A hússzeletekre ráöntüntjük a konzerv zöldborsót (leszűrve), ráöntjük a májat, és még kb. 20 percig fólia alatt sütjük. Krumplipürével tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkemájas zöldborsós hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook