Csirkemájas pástétom recept


1/2kg megtisztitott csirkemáj
2 nagy hagyma
2-3 kanál olaj v libazsir
3 főtt tojás
2tk maceszliszt
2kk szárított oregánó
só,bors,mustár
A Csirkemájas pástétom elkészítési módja:
A hagymát lassan, nagyon kicsi lángon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a csirkemájakat közepes erősre vesszük a lángot, és lefedve rózsaszínűre sütjük (vagyis főzzük). Kb. 6-8 perc alatt tökéletesre fő, ereszt egy kis levet. Turmixba tesszük, és hozzáadva a tojást, maceslisztet, oregánót, sót és borsot, krémes állagúra keverjük. Már szinte szégyen mennyire egyszerű ugye?
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: minerva223, 2013. dec. 7. 10:02
A csirkemájas pástétom elkészítési módja és hozzávalói.