Csirkemáj tejszínes gombamártással recept

80 dkg csirkemáj
30 dkg gomba
egy nagy fej vöröshagyma
2 dl tejszín
1 csokor petrezselyem
só
fehérbors
ételízesítő
oliva olaj
étkezési keményítő
A Csirkemáj tejszínes gombamártással elkészítési módja:
A hagymát apróra vágva olívaolajon megfonnyasztjuk, majd a felszeletelt gombákat rádobjuk. Sóval, fehérborssal, ételízesítővel, friss petrezselyemmel ízesítjük, majd amikor megfőtt, tejszínes habarással sűrítjük. A májat szeletekre vágva vagy egészben vajon megsütjük, és a gombamártással nyakonöntve tálaljuk. Rizs illik hozza, vagy krokett.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Mókica, 2007. júl. 20. 19:13
A csirkemáj tejszínes gombamártással elkészítési módja és hozzávalói.