Tejszínes pulykaragu recept
A Tejszínes pulykaragu hozzávalói:pulykamell
olaj
csiperkegomba
só
fehérbors
tejszín
petrezselyemzöld
liszt
vöröshagyma
A Tejszínes pulykaragu elkészítési módja:
A csíkokra vágott pulykamellet olajon fehéredésig pirítjuk.Ehhez hozzátesszük a felszeletelt gombát,és továbbpirítjuk.Megsózzuk,borsozzuk,ha összekevertük ráöntjük a tejszínt. Lisztet elkeverünk hideg vízzel és ráöntjük a ragura,összefőzzük. A végén apróra vágott petrezselyemzöldjével szórjuk meg. gomba helyett kukoricát is használhatunk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: tjudy25, 2008. aug. 16. 15:32
A tejszínes pulykaragu elkészítési módja és hozzávalói.