Csirkecomb római tálban recept
A Csirkecomb római tálban hozzávalói:1/2 fej édeskáposzta
1 kg krumpli
3-4 szál sárgarépa
csirkecombok(én 4 duplát tettem rá)
só,bors,kakukkfû,ételizesitõ,egy pici olaj
A Csirkecomb római tálban elkészítési módja:
Elöszor is a káposztát csikokra szeleteltem a tál aljara raktam, megszórtam egy kevés sóval,borssal etelizesitovel,erre helyeztem a meghámozott negyedekre vágott krumplit és a megtisztitott ,karikara vágott sárgarépat,szintén fûszereztem ételizesitövel egy pici sóval.Erre ráhelyeztem a fûszerezett csirkecombokat amit megszortam egy keves kakukkfûvel ,ételizesitõvel,és meglocsoltam egy kevés olajjal.A tálat lefedtem és kb 1.5 ora hosszáig sütöttem a sütõbe 200 fokon,vagyis addig mig a combok szép pirosra sultek.
Aki szereti fokhagymát vagy võröshagymát is retegezhet a káposztára.Használat elõtt ne felejtsük el leáztatni a tálat:)))
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: elvira1, 2006. dec. 19. 17:25
A csirkecomb római tálban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.