Narancsos répakrémleves recept
30 perc
A Narancsos répakrémleves hozzávalói:
50 dkg sárgarépa
1 nagy krumpli
7,5 dl zöldségleves vagy húsleves (kockából)
1,5 dl narancslé
diónyi friss gyömbér
1 kávéskanál curry
A Narancsos répakrémleves elkészítési módja:
A répát és a krumplit megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd a levessel felöntjük, feltesszük főni. A megtisztított és apróra vágott gyömbért, valamint a curry-t hozzáadjuk, és puhára főzzük. Botmixerrel pürésítjük, majd hozzáadjuk a narancslevet. Joghurttal kínáljuk.
Nagyon érdekes, melegítő leves. Az alapanyagait az ízéből ki sem lehet találni!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: bibed, 2006. nov. 23. 22:23
A narancsos répakrémleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.