Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Csirke combot mielőtt sütöd, hogyan pácolod be? fórum

Csirke combot mielőtt sütöd, hogyan pácolod be? (tudásbázis)


2014. máj. 29. 22:45
Barbecue vagy rantott csirkeszarnykent sutom
20. 7cdf5b0d96 (válaszként erre: 17. - Zsú1965)
2011. júl. 22. 14:19
Recept azt írta,hogy tepsi méretétől függően 2-3 dl.Én ezt a mi tepsinkbe sokalltam,kevesebbet tettem bele.Jó tanács:mielőtt bármit beleraknál a tepsibe,öblítsd el hideg vízzel,és így nem fog a tej megégni (annyira).
19. Drienke (válaszként erre: 11. - Inkábbíjász)
2011. júl. 22. 12:59
A kefirtől puhább lesz, volt hogy joghurtot öntöttem rá. Persze a só és egyéb fűszereket is belekeverem.
2011. júl. 21. 18:51

Nagggyon finom:

csirkecombot ízesíteni vegetával.

Kb fél óra múlva natur joghurttal nyakon önteni.

1 éjszakát benne , hagyni, majd így, ahogy van, megsütni

17. Zsú1965 (válaszként erre: 6. - 7cdf5b0d96)
2011. júl. 21. 15:52
A kis tej mennyit jelent? Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nem forr ki?
2011. júl. 21. 14:43
olaj, fokhagyma, mustár, bors, hagymakarikák, paprika, kömény
2011. júl. 21. 14:33
Én is sütő zacsiba fogom vettem hozzá süt csirke fűszer sót meg foghagyma granulátumot:)
14. abcd85b849 (válaszként erre: 12. - Globus)
2011. júl. 21. 14:15
Nekem nagyon bejött, főleg a diéta alatt, mert minden zsiradék nélkül gyönyörűen megsült benne minden.:))
2011. júl. 21. 13:44

Elég változó. Holnap pl. indiai csibe lesz, a Patak's fűszerpasztáit nagyon szeretem.

Amúgy attól függ mivel együtt tálalom. Én is szeretem az aktuális gyümölcsökkel együtt sütni.

12. globus (válaszként erre: 9. - Abcd85b849)
2011. júl. 21. 13:25
Ez a fűszersó tényleg finom, mellette sima só nem is kell. Én szeretek a végén tetejére tenni egy morzsányi vajat. Sütőzacskót nem használok, nem igazán vált be.
11. inkábbíjász (válaszként erre: 10. - Drienke)
2011. júl. 21. 13:25

Kefírbe?

Ezt fejtsd ki kérlek bővebben! :)

2011. júl. 21. 13:22

Bedörzsölöm olajjal, felöntöm borral + fűszerek.

De volt, hogy kefirbe pácoltam be.

2011. júl. 21. 13:20
Én használok egy bizonyos fajta sült csirke fűszersót, ahhoz adok még szárított kakukkfüvet és sót, azzal lekenem, hagyom állni 1 órát, meglocsolom kis olívaolajjal, sütőzacskóba teszem, és így sütöm meg.
2011. júl. 21. 13:20

kakukkfű, rozmaring, só, bors. Aztán, ha a tepsid szélét körberakod almával, szilvával, körtével, birsalmával, mikor mi van, pláne, ha ezeket picit beszórod fahájjal (persze nem egészben rakod be a gyümölcsöt, hanem félbe/negyedekbe vágva), akkor valami hihetetlenül finom ételt kapsz. A húson nem fog érződni nagyon a gyümölcsök íze, de a gyümölcsök szépen meg karamellizálódnak, és nagyon finomak lesznek.


De, ha az édes ízeket nem szereted hús mellé, pakolhatsz a csirke mellé répát, paprikát, pradicsomot, félbe/negyedbe vágott vöröshagymát, megszórhatod egészben hagyott, de megpucolt fokhagymagerezdekkel... Ez is isteni! :)

2011. júl. 21. 13:18

só, bors... úgy is nagyon fincsi lesz

esetleg mustárral bekenni, ahogy előttem is írták

vagy van ilyen zacsi is, amiben már vannak fűszerek, és abban megsütni

6. 7cdf5b0d96 (válaszként erre: 1. - Noricica1987)
2011. júl. 21. 13:18

Én nemrég találtam egy jó kis receptet (igaz csirkemellre):

A húst felszeleteled,kicsit kiklopfolod,sózod,borsozod,bekened mustárral.Ráteszel a húsokra 1-1 szelet sonkát,arra egy kis bazsalikom,és mindennek a tetejére reszelt sajt.Kis tejjel felöntöd a tepsit/tálat (amiben csinálod).Sütőbe be,amíg a sajt meg nem pirul rajta.Kétszer csináltam,totál brutál.:-)

2011. júl. 21. 13:16
fokhagymasó, ételízesítő
2011. júl. 21. 13:14
Általáben sehogy, csak fűszerezem, de néha bekenem mustárral.
2011. júl. 21. 13:12
Sehogy.
2011. júl. 21. 13:12
sehogy
2011. júl. 21. 13:11
Csirke combot mielőtt sütöd hogyan pácolod be?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook