Csirke combot mielőtt sütöd, hogyan pácolod be? (tudásbázis)
Nagggyon finom:
csirkecombot ízesíteni vegetával.
Kb fél óra múlva natur joghurttal nyakon önteni.
1 éjszakát benne , hagyni, majd így, ahogy van, megsütni
Elég változó. Holnap pl. indiai csibe lesz, a Patak's fűszerpasztáit nagyon szeretem.
Amúgy attól függ mivel együtt tálalom. Én is szeretem az aktuális gyümölcsökkel együtt sütni.
Kefírbe?
Ezt fejtsd ki kérlek bővebben! :)
Bedörzsölöm olajjal, felöntöm borral + fűszerek.
De volt, hogy kefirbe pácoltam be.
kakukkfű, rozmaring, só, bors. Aztán, ha a tepsid szélét körberakod almával, szilvával, körtével, birsalmával, mikor mi van, pláne, ha ezeket picit beszórod fahájjal (persze nem egészben rakod be a gyümölcsöt, hanem félbe/negyedekbe vágva), akkor valami hihetetlenül finom ételt kapsz. A húson nem fog érződni nagyon a gyümölcsök íze, de a gyümölcsök szépen meg karamellizálódnak, és nagyon finomak lesznek.
De, ha az édes ízeket nem szereted hús mellé, pakolhatsz a csirke mellé répát, paprikát, pradicsomot, félbe/negyedbe vágott vöröshagymát, megszórhatod egészben hagyott, de megpucolt fokhagymagerezdekkel... Ez is isteni! :)
só, bors... úgy is nagyon fincsi lesz
esetleg mustárral bekenni, ahogy előttem is írták
vagy van ilyen zacsi is, amiben már vannak fűszerek, és abban megsütni
Én nemrég találtam egy jó kis receptet (igaz csirkemellre):
A húst felszeleteled,kicsit kiklopfolod,sózod,borsozod,bekened mustárral.Ráteszel a húsokra 1-1 szelet sonkát,arra egy kis bazsalikom,és mindennek a tetejére reszelt sajt.Kis tejjel felöntöd a tepsit/tálat (amiben csinálod).Sütőbe be,amíg a sajt meg nem pirul rajta.Kétszer csináltam,totál brutál.:-)
További ajánlott fórumok:
- Mit csináltál, mielőtt a géphez ültél?
- Milyen oldalon jártál, mielőtt idejöttél a Hoxára?
- Mi az utolsó szó, amit kimondasz, mielőtt aludni mész?:)
- Sült csirke combot ki hogy süti meg?
- Ha csirkecombot teszek sütőpapírra, akkor nem kell alá olaj egyáltalán?
- Római tálban sült csirkecombot lehet egy kis vízzel, olajjal sütni zöldségek nélkül?