Csirke ananászosos édes-savanyú mártással recept
30 perc
A Csirke ananászosos édes-savanyú mártással hozzávalói:
500g csirkemell(pulykamell)
1 doboz ananasz kompot
pirosarany(csipos)
savanyu uborka kb 8-10 darab
3 kanal liszt
250g csiga laska
A Csirke ananászosos édes-savanyú mártással elkészítési módja:
A csirkemellet felcsikozni es egy pici olajban es vizben megparolni.Az ananasz levet leszurni es felretenni.A savanyu uborkat felvagni kicsi kockara.Mikor megvan a csikemell hozza kell tenni a 3 kanal lisztet es az ananasz levet,ha nem eleg az lehet vizzel vegyiteni.Amikor ez ossze alt hozza tenni az ananaszt es az uborkat.Miutan fellobant a tuzet lezarni es izles szerint izesiteni(so,bors) majd hozza tenni a pirosaranyt ezt is izles szerint. Ha megvan laskat megfozni es evel talalni.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: borika77, 2007. febr. 8. 20:40
A csirke ananászosos édes-savanyú mártással elkészítési módja és hozzávalói.