Csípőfájdalom, egyoldali sántítás-MItől? (tudásbázis)
Feleségemnek a 8. Hét ota van nagyon erős csipő fájdalma, de nem talaltak nala gyulladast, tanacstalanok az orvosok is, mi is, o meg fekszik hetvegen...
Én még enyhén magassarkút használok, mert nem akartam plusz cipőt venni anyagi okokból. Mondjuk sportcipőbe viszem a kutyát sétáltatni, és akkor is nagyon fáj. Sőt, valahogy úgy vettem észre, hogy akkor még jobban. De lehet, hogy azért, mert akkorra már elfárad.
Nem tudom,hogy milyen dokinál voltál.Ha ortopédusnál,akkor menj reumatológushoz,ha reumatológusnál,akkor menj ortopédushoz.:)
De esélyesebb a fizikohoz hozzájutni reumatológusnál.Annál is inkább,mert mégse gyógyszer...
Ne hagyd magad hülyére venni.;)
Persze,hogy végigment az összesen...Kis lúdtalp,aztán hol bokán,hol térden,hol csípőn jelentkezik.Tudom...:)
Nekem ultrahanggal kezelték a csípőízületem(tiniként,terhesség nélkül,úgy vagyok szar,ahogy vagyok,ez van)De...Tényleg használt.
Lúdtalpbetét,lapos cipő,ha széttolja a talpad,utána már nem rakod egybe,ez már elkísér.Szóval mentsd,ami menthető.
Nekem a 15 héttől izületi gyulladásom van .Az orvosok a vállukat vonogatják nem tudnak hozzászólni.A jobb csípőmben kezdődött és végig ment az összes nagy ízületemen, most a 37. héten a bal bokám van gyulladásban, és olyan szinten fáj, hogy csak mankóval tudok közlekedni.Tud valaki ehhez hozzászólni?
Mi az a fizikoterápiás fájdalomcsillapítás? Nekem algopyrinem van itthon. Gyógytornász vagy? Szerinted a kismamatorna használ? Eddig is jártam, most 2 hétig nem voltam, legközelebb jövő kedden megyek.
Hát...kellene talpbetét és nem ártana egy kis fizikoterápiás fájdalomcsillapítás rá.Szerintem és így,az elmondásod alapján.
ok. köszi, legalább tudom, hogy másnak is van ilyen.
Igen, a far részen is. Néha alig bírok menni...de nekem lehet csak sima derékfájás ami ilyenkor van....nem tudom. Mondjuk a combomig nem igazán szokott elérni a fájdalom.
Inkább kérdezd meg majd, ha mész tornára vagy dokihoz.
A far részen és a combon is van nálad ilyen? Mert nekem nem a derekamnál, hanem pont a láb környéke, farizom. Izomlázam nem lehet. És tartós, amint felkelek, addig amíg lefekszek, folyamatosan.
Nem volt semmi ilyesmi. Terhesség alatt is talán csak 1 hétig fájt a derekam , a közepén, de azóta elmúlott. Járok kismama tornára is, gyógytornász tartja, biztos nem erőltettem meg magam. Hízni se híztam az elfogadottnál többet. Jelenleg tartok +13-14 kg-nál és 5 hetem van vissza.
Köszi azért, majd még dokit is megkérdezem, meg ha megyek tornára, akkor a gyógytornászt.
Szia!
Én most a 21. héten vagyok, de már 1-2 hete tapasztaltam ilyet. Néha előjön, mint például ma is nagyon fáj a derekam...
De aztán elmúlik. Szerintem nálam a súlyom miatt van:)
Előfordulhat, hogy csípő probléma, de az is lehet, hogy a gerincedből sugárzik ki. Korábban nem volt derékpanasz azon az oldalon? Jobbulást kívánok!
Sziasztok. Várandósságom utolsó hónapjában vagyok, és kb. 1 hete jelentkezett egy éles fájdalom a bal oldalamon, a farizomtól végig a comb felső részéig. Nagyon bicegek, sántítok, nagyon nehéz a járás. Volt valakinek ilyen? Mitől van? Elmúlik a szülés után? A másik oldalamat nem érinti, és csak a 35. héten jelentkezett először.
Csípőfájdalom, egyoldali sántítás-MItől?
További ajánlott fórumok: