Csillag modell (beszélgetős fórum)
Nem igazán értem a sok hozzászólót!
Sopianae tapasztalatokra volt kíváncsi, nem arra, hogy kinek mi a véleménye általánosságban!
Nekem a fiam van regisztrálva ennél a cégnél-is-, nekünk jók a tapasztalatok. Mi több ügynökségnél vagyunk regisztrálva, ez az egyik legnormálisabb. Korrekt minden tájékozatásuk, a munkákhoz mindig kapunk hivatalos megbízási szerződést, s ami nem utolsó, hogy időben fizetnek. A világon sehol sem az ügynökségeken műlik, hogy kinek mikor van munkája, hanem a megrendelő cégek munkatársai választanak. Elmegyünk a castingokra s vagy kiválasztják vagy nem! A fiam 2 éve van a Csillagmodellnél regisztrálva, eddig 7 munkája volt. Vagyunk olyan ügynökségnél is, ahonnan a regisztráció óta nem kerestek! A kezdő költség valóban 6000 Ft volt, ezután már semmit nem kellett fizetni! Mi játéknak fogjuk fel, a fiam igazán élvezi. Szerintem nincs gond azzal, ha a gyermek ilyet is kipróbál.
Remélem tudtam segíteni!
Azért azt ne mondd, hogy egy 4,5 éves gyerek
olthatatlan vágyat érez, hogy "modell" legyen!
ha valakit érdekel a gyerek, akkor megkeres,
ne Te keresd őket,
megjegyzem sok gyerek akar modell lenni, de szerintem ez nem való gyereknek, önértékelési problémái lesznek, és még sok-sok egyéb
én a saját gyerekemet nem vinném
9000ft (3000 regisztrációs díj + 6000 a kb 50 képes portfólió).
Mégsem 80-100 ezer forint.
"Okoskodó emberek kíméljenek meg."
Sajnos nem vagyok bólogatójános :(
4,5
Már többször megállítottak, hogy vigyem modellkedni és párszor fotózták kirándulásunk alkalmán is ismeretlenek.
Ezzel hozzá tudnánk tenni a lekötött pénzéhez, hogy 18 éves korába legyen egy kis összeg a számláján, amiből tovább tud tanulni vagy más célra fel tud használni.
Sziasztok
Van aki a gyermekét a csillag modellnél regisztráltatta? Tényleg csak pár 1000 forint a kezdeti költség? Milyen sűrűn hívják a gyermeket castingra?
Lányom szeretne modellkedni (persze melyik nem) és ha ez minden vágya és nem megy a játékos tanulás rovására, akkor belevágnánk.
Mindenféle tapasztalat érdekelne.
Okoskodó emberek kíméljenek meg.