Melyik a "legrosszabb" csillagjegy? Ezek közül a nő vagy a férfi? (tudásbázis kérdés)
Soha nem kérdeztem meg senkitől, hogy milyen jegyben született.
Születésnapja csak azért érdekes, hogy fel lehessen köszönteni, egyebekben semmi jelentősége nincs.
a Skorpió, a kedvencem. :)
amúgy kinek rossz?
Első látásra igen:) nekem 28 éve a férjem egy Rák...De hogy sok humora lenne, az erős túlzás...inkább mindig egykedvű,inkább melenkolikus...az érzéseit nem mutatja ki...
családszerető?Hát,ezt inkább hagyjuk... inkább a szabadságot szeri..:(De lehet hogy túl hamar házasodtunk össze, és nem élte ki magát...:(
Alkoholizálásra,és füllentésre is hajlamos, és erősen befolyásolható(haverok által)
Bocsi a Rák férfiaktól a sok negatívumért, de ha jobb passzban leszek, írok pozitívumot is...:)
Hat ,lehet....de errol a Hold valtozasa tehet...:))en magam is szenvedek tole...sokkal jobb lenne kiegyensulyozottnak lenni...
Viszont volt oroszlan fonokom akin n lehetett elmenni.hol kedves volt csacsogott hol meg duvad volt meg se lehetett allni elotte...
a Kos egy nehéz természet,
mindent nagyon tud és fejjel megy a falnak,
de ha megtalálja a hozzávalót a vízöntőt, akkor az tudja csillapítani
A Rákkal mi baj van?:)
Én a mérleg jegyűeket,és az ikreket nem csipem, de vannak köztük is kivételek...
Nem kimondottan érdekel a téma, így csak magamról tudok nyilatkozni. Bak vagyok és asszem nő, de elviselhetetlen rossz a természetem. Elképesztően borzalmas, vagy inkább elképesztő ÉS borzalmas.
Ha legalább jól néznék ki, de még az sem.
Ha ezek mind Bak sajátosságok, akkor Bak nőnek a legnagyobb szívás lenni.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Melyik csillagjegyű férfi volt neked a legjobb szerető?
- 2 férfi közül választani
- Milyenek a tapasztalaitok a Kos, illetve a Skorpió csillagjegyű férfiakkal? Valóban "nehéz esetek"?
- Horoszkópban jártas emberek segítségét szeretném kérni ikrek csillagjegyű férfival kapcsolatban?
- Hogyan lehet meghódítani a halak csillagjegyű férfiakat?