Csilla-milla, avagy második szülésem története (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Csilla-milla, avagy második szülésem története
Köszi nektek is! :)
Igen, Zsóka december 5-én, Csilla pedig december 6-án született. 2 év és 1 nap a különbség. :) Így sikerült! :)
Szia!
Gratulálok a pici lányodhoz, ill. lányaidhoz!
Jól számoltam, épp 2 éves és 1 napos volt Zsóka, amikor Csilla született? :-)
Köszi Mindenkinek! Aranyosak vagytok! :)
Agines, éppen toltam a folyosón, amikor elkezdett fulladozni, mint amikor félrenyel valaki. Egy csecsemős nővér éppen arra jött felvette paskolta a hátát, majd visszarakta hasra. Mondta, hogy mindjárt jön vissza. Én azt hittem minden oké. Majd arra jött 2 csecsemősnővér, akik épp mentek haza műszakváltáskor és az egyik kérdezte, hogy mi van vele, mert látta hogy lilul. Ő is felvette, paskolta. Azt mondta, hogy az még nem baj ha lilul, de ha szürkül a bőre az már gáz. Aztán elkísértek a csecsemősökhöz és jól leszívták neki a magzatvizet a tüdejéből. Szóval az első nővér jól otthagyott minket úgy, hogy még nem volt rendben a baba légzése. :( Nekem meg ilyenben aztán nincs tapasztalatom, így nem tudtam mekkora a baj... Szerencsére nem lett nagy baj.
A csecsemőorvos ráfogta a légzésleállást arra, hogy még nem érett a baba. Pedig szerintem csak egyszerűen nem szívták le jól a magzatvizet a tüdejéből szülés után. Szülés utáni éjjel többször azt bukta fel és szóltam is, hogy vmi karamellszínűt bukik, de legyintettek.
A lényeg, hogy túlvagyunk rajta.
Először is gratu a babához.gyönyörű kislány:-))és irigyellek!!!!én 12 órát vajúdtam...persze megérte...és egyetértek a megkönnyebbüléssel kapcsolatban. Életem legszebb pillanata és legnagyobb megnyugvása volt, mikor kibújt és felsírt!!!soha semmiért nem kellett még ennyit küzdenem!!!
A harmadiknál azért menj majd kicsit hamarabb;-))bár ki tudja??autóban is izgi lehet szülni:-))
Gratulálok!
Az én szülésem is hasonló képpen zajlott,a kocsi kapaszkodójától a támaszkodásig,minden!:-D
Sok egészséget!!!
Gratulálok!!!
Gyönyörű kislány!!!
Remélem én is ilyen szerencsés leszek szülés közben!!!:)
Hát ez a baba, valami gyönyörű! :)))
A szülésed pedig pontosan olyan volt mint az enyémek... Gratulálok és jó egészséget nektek!!
Gratulálok, nagyon jó ilyen szülésről olvasni.
Sok boldogságot és jó egészséget kívánok!
Aranyosan írtál!! :))
Azt, hogyan vetted észre, hogy légzésleállása volt? Vagy nem Veled volt akkor Csilla, hanem a dokikkal, nővérekkel? Megijedtél? Mit tesznek ilyen esetben?
Ugrás a teljes írásra: Csilla-milla, avagy második szülésem története