Csíkos Albert recept


1 nagy csomag albert keksz
2 csomag csokoládés puding por
tej
cukor
A Csíkos Albert elkészítési módja:
A pudingot jó sűrüre főzöd a tejjel és a cukorral a leírás szerint,fogod a kekszet,meg kened,hozzá illesztesz még egy kekszet,azt is meg kened,és így rétegezed egy hosszú tálcára sorba,egymás elé rakva a meg kent kekszeket,a pudingtól szépen össze fog állni! Mikor kész vagy az egészet vond be a maradék pudingal! 3-4 órára hűtőbe teszed,ez alatt a puding is meg dermed,és a keksz is jól meg puhul! Ferdén szeleteled,így a süteményed csíkos lesz!(egy csik puding egy csík keksz) Tálalhatod!
Akármilyen más ízű pudingot is használhatsz!
Nagyon gyorsan elkészíthető,és nákunk mindíg hamar el is fogy!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Vikó 26, 2008. nov. 18. 22:17
A csíkos albert elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.