Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Csicseriborsó fasírt recept

Csicseriborsó fasírt recept

A Csicseriborsó fasírt hozzávalói:
- 40 dkg csicseriborsó
- 1 db vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 mokkáskanál őrölt koriander
- 2 mokkáskanál őrölt kömény
- 1 teáskanál sütőpor
- olaj
- petrezselyem


A Csicseriborsó fasírt elkészítési módja:
A cs.borsót átválogatjuk- megmossuk, majd egy éjszakát áztatjuk. Másnap: leszűrjük, turmixgépben finomra őröljük. Hozzáadjuk a vöröshagymát + fokhagymát + petrezselymet + köményt + sütőport + 1 evőkanál vizet. Tovább kell turmixolni (kb 10 másodperc), amíg durva masszát nem kapunk. Lefedve 30 percig pihentetjük, majd gömböket formálunk és (olajban) kisütjük.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A csicseriborsó fasírt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook