Csicseriborsó fasírt recept
A Csicseriborsó fasírt hozzávalói:- 40 dkg csicseriborsó
- 1 db vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 mokkáskanál őrölt koriander
- 2 mokkáskanál őrölt kömény
- 1 teáskanál sütőpor
- olaj
- petrezselyem
A Csicseriborsó fasírt elkészítési módja:
A cs.borsót átválogatjuk- megmossuk, majd egy éjszakát áztatjuk. Másnap: leszűrjük, turmixgépben finomra őröljük. Hozzáadjuk a vöröshagymát + fokhagymát + petrezselymet + köményt + sütőport + 1 evőkanál vizet. Tovább kell turmixolni (kb 10 másodperc), amíg durva masszát nem kapunk. Lefedve 30 percig pihentetjük, majd gömböket formálunk és (olajban) kisütjük.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: 4c35511f0b, 2008. júl. 23. 17:31
A csicseriborsó fasírt elkészítési módja és hozzávalói.