Cseresznyés jégdesszert recept
A Cseresznyés jégdesszert hozzávalói:35 dkg cseresznye
5 dl aludttej vagy joghurt
6 ek zabpehely
4 gombóc vanilia fagylalt
A Cseresznyés jégdesszert elkészítési módja:
A cseresznyét mossuk meg és magozzuk ki. Turmixgépben pépesítsük, majd apránként adjuk hozzá az aludttejet, a zabpelyhet és a fagylaltot. Töltsük poharakba és tegyük hûtõszekrénybe 1 órára. Ízlés szerint cukrozott tejszínhabbal is díszíthetjük. a cseresznyét pépesítés elõtt áztassuk cseresznyepálinkába
Kategória: Fagylaltok receptjei
A receptet beküldte: d1c08bdc9f, 2008. febr. 19. 18:10
A cseresznyés jégdesszert elkészítési módja és hozzávalói.