Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Cseréltetett valaki mostanában panelban vízmérőket, mennyi volt a 4 db ára? (tudásbázis)
2 hidegvizes (konyha, fürdő), 2 melegvizes (konyha, fürdő)
amugy nalunk 6000 volt darabja azt hiszem tavaly csereltek
Lehet hulye kerdes de panelban miota van 4 vizora?
nalunk 2 van
" ha más szereli fel olcsóbban, leszerelik, elviszik, és hitelesítve hozzák vissza. ja és persze ez is pénzbe kerülnek."
Csak hitelesített vízórát lehet beszerelni!
Mi elvittük hitelesíttetni és beszereltük.
Utána műszaki átvételnél teszik rá a plombát.
A vízművek honlapján van a nyomtatvány, aminél az egyéni kockát kell beikszelni.
"Mellékmérős díjmegosztási szerződés módosítása"
(kivétel MOM vízóra, mert ilyen hitelesítő céget nem találtunk,ahova egyénileg elvihetjük)
szia,nekünk 2őt cseréltek 10.250ft ért.Debrecen
budapesten csak a vízművekkel szerződött partner hitelesíthet. ha más szereli fel olcsóbban, leszerelik, elviszik, és hitelesítve hozzák vissza. ja és persze ez is pénzbe kerülnek.
olcsóbb, ha eleve azokkal szereltetem, akik hitelesítik is, én is utánaszámoltam.
Nálunk nincs szerelési díj, vagy eleve azzal adják meg az órák árát, mert a lent írt díjakon kívül semmi egyebet nem fizettettek, kb. 3 hónapja volt a csere.
egy hónapja, kb.32.000 a hitelesítéssel együtt.
az ár, amit írtam, szereléssel annyi, ugyanis akárki be sem szerelheti.
Az új órákat nálunk 6100Ft/db áron a felújított órákat ugyan olyan garanciával 5100Ft/db áron adják. Nem is tudom ki ér újat.
nem mostanában, 4 évvel ezelőtt, 45 lakás, 30 E/lakás a négy vízmérő cseréje!
Cseréltetett valaki mostanában panelban vízmérőket, mennyi volt a 4 db ára?
További ajánlott fórumok: