Csempefestés, csinálta már valaki? (beszélgetés)
Bocsi, nem nagyon olvasgattam az utóbbi időben, így csak most látom, hogy írtál.
Én Németországban (Bauhaus) vettem, tehát az nem nagy segítség Neked sajna. :o)
Szerintem, ha bemész OBI-ba, Praktikerbe, lehet tudnak segíteni.
Amúgy mi nem kezeltük semmivel előtte, de itt már korábban is festve volt.
Elvileg le kell takarítani majd speciális tisztítóval lepucolni. Legalábbis ez áll a dobozon. :o)
Mi festettünk csempét nemrég.
Igaz, nem fürdőben, hanem konyhában, de a lényeg ugyanaz. :o)
Mi direkt csempefestéket vettünk. Nem volt belőle nagy színválaszték, ha jól emlékszem, volt fehér, világoskék és barackszínű. Elvileg létezik a fuga helyét jelölő festék is, de mi azt nem vettünk.
szia!
szerintem attól függ,milyen a csempe.Ha sima fehér és csak régi,akkor csak szépen kifested a fugákat,ahol fekete,és egy jó alapos sikamika után csillogni fog fehér csempe:)
Ha színes,de ocsmány mintájú v színű,akkor esetleg lefestheted!:)
Sokat dob,ha szép kiegészítők vannak a fürdőbe,egyszínű szappan,folyékonyszappan tartó,fogkefe tartó és hozzá illő törölköző,fürdőszonyeg.Hajrá!
További ajánlott fórumok:
- Végigcsinálta valaki a 13 napos diétát? Tapasztalatok?
- Szerintetek ha reggel és délben rendesen eszem, de este 6 óra után semmit, heti 3 mozgás beiktatásával lehet fogyni? Valaki csinálta estleg?
- Fájdalommentes allergiateszt? Van valakinek tapasztalata? Hol van ilyen? A 14 hónapos fiamnak szeretnék csináltatni.
- Sikerült valakinek egy alkalom után, fekete hajból vöröset csináltatni? Lehetséges hogy nem kell sokszor menni?
- Válás! Tudna nekem segíteni? Esetleg valaki végigcsinálta úgy, hogy a férje nem akarta....
- Végog csinálta valaki a 7 napos káposzta leveses diétát?Tapasztalatok?