Császármetszés-varratszedés-fájt? (beszélgetés)
Akkor az kellemetlen lehetett:(sajnálom..
Szia Drága Barbika! Biztosan sikerülni fog! A kislányod majd egyengeti a dolgokat odafentről. Nagyon-nagyon szorítok neked!!!!
Az én dokim olyan kúszóöltéssel varrt, amit csak egy helyen elvágott és simán kihúzta a cérnát. Cseppet sem fájt a császár után a varratszedés.
Bezzeg a sima szülésemnél sajnos nem ez a doki volt ott. :( A másik doki csomózva varrt és piszokul fájt a gátsebnél a varratszedés.
a varratszedés az nem fáj, az én hasamban kapcsok is voltak, de az sem fájt amikor kiszedték
Remélem sikerül. Minden jót kívánok nektek.
Nekem az 5. napon szedték ki a varratot, és nem fájt, sőt nem is éreztem semmit, pedig nagyon féltem előtte...
nem ollóval elvágta, és kb. 2 centis darabokban szedte ki
Most úgy érzem hogy újra kismama lennék akkor megnyugodna a lelkem a kisfiam is sokatsegít persze elvonja a figyelmem erről a tragédiáról!!De minél előbb újra kismama akarok lenni!!!!Jövőre belevágunk!!
nincs okod a szégyenkezésre, nekem egy családtagom majdnem belehalt ebbe a rutin feladatba.
Látom van egy kisfiad. Segít egy kicsit a fájdalmadban?
:-((((((( azt kívánom mindenkinek soha ne éljenek át ekkora fájdalmat.....
Ilyenkor mindig elszégyellem magam, hogy itt nyavajgok egy varratszedésen.
nem azért írtam hogy elszomorodjatok 8 hete volt!Sokat segít a hoxázás:-,
Az elsőt én is simán szültem és a gátmetszés varratkiszedése nem fájt.
Hát, borzasztóan sajnálom, nem is tudok mit írni.
Nem fájt meg sem éreztem!!!!!!!!!! Ellenben a gátmetszés helyéről áá na az fájt mikor vart annyira nem éreztem gondolom elvolt zsibbadva 2 hetes voltam elmentem kiszedetni a felszívódó varratot mert annyira feszített hogy nem bírtam ülni állni 4öltés volt kivülről csak de nagyon haraptam a zsepim:_SSS Bárcsak a végeredmény is happy and lett volna !35 hetesen angyalkaként szültem meg a kislányomat!!
A fiam faros volt ezért volt a császár a kislányomat megszültem könyörögtem hogy ne várjanak fel megint és sikerült!!!!
Én is pont ezt éreztem, engem is úgy cibált mintha szétszakadnék.
nekem az első császárnál nem volt varrat, mert csak kapcsokkal rögzítették a bőrt , annak az eltávolítása nem volt kellemetlen. A másodiknál varrattom is volt és amikor szedték ki nagyon fájt. Úgy cibálta az orvos, olyan érzés volt mintha szétszakadnék. hatodik napon vették ki. Sokkal jobb lett volna ha a másodiknál is csak kapcsoznak. De azt mondják attól is függ a dolog, hogy milyen erős a varrat, mikor szedik ki, illetve, hogyan vágnak, vízszintesen, vagy függőlegesen. Nekem a bugyi pont eltakarja a vágást olyan pici az egész.
Egyáltalán nem fájt,kicsi csípő érzést éreztem egy pillanatra.
5.ik napon vették ki a varratokat.
nekem csak az a varrat ami be volt gyulladva. na annál levert a víz rendesen. amúgy kibírható
Nem fájt.Mindkét gyermekem császáros volt.A 4.napon szedte ki a dokim.Igen egyben húzzák ki a varratot.
Nem fájt, csak egy kis bizsergő érzést éreztem. A 10. napon szedték ki.
Ém 41 évesen szültem a kisfiamat császárral.Nem fájt a varrat szedés, pedig egyedül nekem volt hosszanti vágásom,mindenkinek a rövidebb, bikini vágása volt.Sőt kifejezetten örültem, hogy végre kiszedik már,mert nagyon feszített.
Látjátok ezért csodálkozok, atöbbségnek nem fájt. Amúgy a 7. napon vették ki.
Nem tudom, nekem nagyon fájt. Azon is meglepődtem, hogy egybe húzta ki az egyik végén, mint gatyából a gumit. És szörnyen rángatot közben. Pedig azt gondoltam magamról, hogy bírom a fájdalmat. A sebemmel minden rendben, szép. Fura de most már csak jobb oldalon fáj, belül is és a bőröm is. pont 15 napos.
Nekem nem volt vészes, rá egy hónapra mivel begyulladt és hatalmas göböt csinált az jobban fájt, mert betokosodva húzta ki a doki, nem szívódott fel a felszívódó varrat..
egyáltalán nem fáj!!!!meg se lehet érezni mire megkérdeznéd h mikor kezdi el szedni már mehetsz is!
nem, mert felszívódó varrat volt.
További ajánlott fórumok: