Császármetszés utáni kérdések (beszélgetés)
Szia! Van itt a környékünkön egy edző, aki online ingyenes tartalmakat is gyárt, és rengeteget foglalkozik ezzel a témával, nagyon sokat tanult és tanul folyamatosan, tiszta szívből ajánlom, hogy nézd meg, ő hogyan kezdte a tornát a császára után. 🙂
YouTube-on, Facebookon megtalálod, Felde Rebeka.
Szerintem iszonyat hasznos, nagyon komlexen és profin foglalkozik a gyermekágyi időszakkal!
En gyorsan, konnyen regeneralodtam, de a sport eszembe sem jutott, inkabb aludtam. 🙈
Hasmenesem nem volt, a csaszar utan par oraval mar nalam volt a baba, el tudtam latni, persze huzodott meg egy darabig a seb. Mozogni par het utan mar rendesen tudtam, ket het utan mar naponta setaltunk a gyerekkel.
Szex a 6 hetes kontrollig szoba sem johetett, fogamzasgatlas nelkul nem vallaltuk be. 😅
3 császárom volt.
az elsőnél végig véreztem a 6 hetet majd rögtön kaptam egy mindent telibekapó gyulladást (méh-húgyhólyag-bél) menzesszel egybeöltve.. Szal még +2 hetet véreztem.
nem volt hasmenésem.
Nemiélet ahogy az orvos zöld útat adott.
Sport.. Az első 2 évben folyamat beteg voltam mindent benyaltam folyamat gyulladásba volt valamim.
2.csm.
5 hétig véreztem. Azonnal meg is jött a menzeszem.
Nem volt hasmenés. Igazából hosszú évek óta most volt rendben a székletem ( alap bélgyulladásos vagyok) először.
Köldöksérvem lett, nagyon szétnyílt a hasizmom. Műtöttek, sport megint csak hagyjuk..
Nemiélet ismét ahogy zöld útat kaptunk.
3.csm
3 hetet véreztem. Rögtön megjött 6.hét után.
Itt eleve enyhe gyulladt béllel műtöttek, itt nehezen toleráltam a felszívodó varratot, cefettül begyulladtam. 9.héten még mindig gyulladásban voltam.
Nemiélet zöld út után.
Én mindezzel megvártam a 6 hetes kontrollt, de nagyokat sétálni már most is lehet, ha nem fáj a sebed.
Hasmenésem nem volt, vérzés sem nagyon.
Nemiélet.ugyancsak a 6hetes kontrol után,biztos ami biztos.
Vérezni szinte egyáltalán nem véreztem.
Sportolni?Most ne ez legyen a legnagyobb gondod.
Komoly hasi műtétnek számít.
További ajánlott fórumok:
- Tények és adatok a császármetszésről
- Epidurális érzéstelenítés fáj császármetszésnél?
- A császármetszés vagy a sima szülés az előnyösebb és miért?
- Vitatott kérdések: otthonszülés, császármetszés
- Gyed utáni munkanélküliség! Kérdések ezzel kapcsolatban
- Jogi kérdések, melyekre szeretnék választ kapni! GYES, GYED utáni élet....