Császár után sima szülés.... szülésmegindító praktikák!? (beszélgetés)
Szerintem meg ezek jóslófájások :)
Azt írtad, az elsővel ilyen nem volt. Nálam a tuti jelek a köv voltak: Nyákdugó távozott, (3 nappal hamarabb!)és a keményedések alatt már belefájdult a derekam is.
igen??? Étvágytalanság az van, eddig zabáltam még éjjel 3-kor is felkeltem enni mostmeg nincs étvágyam.... Tegnap végigsuroltam az egész lakást. De nagyon durván.. ablakok, fürdőt végig domestosostam, csempét síkáltam, vízkőtelenítés stb
De semmi változás:( Főztem is és még a fiam után rohangáltam.... Azt hittem erősödni fog legalább de nem :(((
a bábakoktél császár után nem ajánlott, azóta utánanéztem ;)
lelki rákészülés, sok szex apával :D
a málnalevél és a bábakoktél között van még néhány más lehetőség is
mikorra vagy kiírva pontosan
bocsi, nem tudom végigolvasni
jupii, ezek már előjelek ;)
hányás? hasmenés? étvágytalanság? fogyás?
ezek is jelezhetik
Ez megnyugtató:))) Nagyon köszi, sokat segítettél akkor nem izgulok :)
Most 2 napja fáj a hasam meg szurkod a méhszájam... nem vészesen fáj de állandóan és keményedek rendessen! A pocakom meg nagyon lent van, a köldökömnél van a baba, 2,5 tenyérnyi hely van a mellem alatt ugyhogy nem tudom mennyi időm van még hátra!!! Mik a tutti jelek, hogy szülni fogok???
Az én dokim anno azt mondta, hogy a 25 éves praxisa alatt mindössze 1 anyukával találkozott, akinek szétnyílt a hege. Nekem 18 hónap telt el a császár után, mikor simán megszültem a második gyerekem, és nem nyílt szét. Egyébként császár utáni sima szülésnél szülés után az orvos végez betapintást, magyarán az ujjával megnézi, hogy belül nem repedt-e fel. Ez időre kapsz érzéstelenítőt. Én akkorra aludtam, mint a bunde (egész éjjel vajúdtam), nem éreztem semmit :)
Még valami: azt mondta, azoknál nagyobb az esély hegszétválásra, akiknél a két szülés közt alig 1 év telik el. Nyugi, nem lesz semmi gáz! :)
szerintem nem nyílhat szét :)))
Én 2 éve voltam császározva
Az enyémet nem mérték....
Na de én 13,illetve lassan 14 éve szültem császárral.És azóta volt a spontán.
Már ugye nem nyílhat szét???
Én imádkozok, hogy meginduljon a baba!!!
Vercsaszy!!!! A heged hány mm-es volt? Az enyém 4
Én nem hallottam,de mi ez?Mindjárt utánanézek.
Nekem sikerült krém nélkül is a spontán szülés császár után.Most a 3. nem akar megindulni....
Látod, nem lesz itt semmi gond :)
Viszont tényleg lazítani kellene kicsit. A takarítás megvár, nem dől össze a világ, ha nincs minden nap kiporszívózva :)
De aranyossak vagytok :)))
Pont ma voltam 36 hetes UH-n
Gyönyörűen befordulva a babó, II. érett lepény, 2700gramm és 48 centi most. A hegem 4mm-es, és hatalmas haja van :)
Hát nem tudom mi lesz de ha lehet hinni a szonográfusnak akkor szerinte 2 hét és jön a baba:) Természetes úton!!!
További ajánlott fórumok:
- Tervezett császárral szülés
- Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után??
- Császár kontra természetes szülés
- Ha nem indul be a szülés császározni fognak, tud valaki praktikákat hogyan indulhatna meg?
- Házi praktikák szülés megindításához
- Szülés utáni hajhullásra milyen praktikák vannak?