Családi wellness hotel Gyula - járt már itt valaki?Megosztaná milyen volt? (tudásbázis)
Hát megmondom őszintén nem emlékszem a a parkolás árára. Volt több féle lehetőség, zárt, mélygarázs, utca, de nem mindben volt hely...mi az utcán parkoltunk.
Mi most Sümegre megyünk, ott is 4 csillagos és akciós 9900/FÓ/nap és a gyereknek 6 éves korig ingyenes. De szerintem nincs gond ezzel a hellyel sem, kisfiam azóta is emlegeti:)
Igen,ez nekem is fura, 3900ft/éj 3 év alatt,viszont még azt mondom így is megéri,mert olcsóbbra jön ki,mint sok más 4 csillagos szálloda.
Zárt parkoló van?Mennyibe kerül?
Igen, itt voltunk mi is. Szerintem semmi baj a wellness résszel, mi januárban voltunk. A gyerekpancsolóban vannak játékok is, még azt sem kell vinni. Mi 2 éjszakára mentünk, nem unatkoztunk, szép a játszóház, jó a kaja, szép, tiszta, modern minden.
Ami nem tetszett, hogy a parkolásért külön kellett fizetni. Nekem egyedül az nem tetszik, hogy a gyerekekért viszonylag sokat kell fizetni, más szállodákban sok helyen 6 éves korig ingyenes.
De nyáron mivel másabb mint télen?
Bocsi,ha értetlennek tűnök,de nem kevés pénz,azért már szeretném ha szuper jó lenne.
Szia. Én helybéli vagyok. Őszinte leszek. Most épitik a wellness bővítést kintni benti részt. A meglévő egy kapal sz@r, már ha gyerekkel szándékoztok menni.
Az élmény rész egy medencéből áll ami termálos, gyerekkel a többi medence használhatatlan. Az élmény medence is csak ugy ha gumiba van és fogod, mert nincs sekély része csak mély.
Szerintem gyerekkel nem érdemes ide jönni.
Mi egyszer voltunk a gyerekkel télen de többet nem is megyünk az bitos, hiába lakunk itt, eljárunk gyopárosra vagy debrecen aquaticumba.
Nyáron szuper de télen :(
Nem akarlak lebeszélni de nézzetek még szét ha igazán örömteli napokat akartok magatoknak .
További ajánlott fórumok:
- Aki volt már a bánki tó hotelben leírhatná a tapasztalatait vagy olcsó wellness szállodát is javasolhattok.
- Járt közületek valaki a Duna Wellness Hotelben Baján?
- Wellness hotelbe mennénk két kicsi gyerekkel, /egészségkártyával fizetnénk/ Budapest környékén tudtok szuper helyet?
- Szent Orbán Erdei Wellness Hotel****
- Aki volt már a Kék Duna Wellness Hotelban, élménybeszámolókat véleményeket várok azoktól!
- Duna Wellness Hotel Baja-tapasztalatokat várok