Aki volt már a Kék Duna Wellness Hotelban, élménybeszámolókat véleményeket várok azoktól! (beszélgetés)
Ezt valószínűleg rosszul tudod, ugyanis mi évek óta Hévízre járunk, ahol tényleg all inclusive, ott semmit nem kell pluszban fizetni.
A legszebb az az volt, hogy a recepción ( Kék Duna )azt mondták " nálunk ilyen az all-inclusive, egy e-mailban megkeresett Manager azt írta "teljes panziós ellátás" van, nem all-inclusive.
Ezt benéztem.
Haaat, az all inclusive jobb helyeken all inclusive, csak az alkoholtartalmu italokat kell feizetni legfeljebb.
Amugy a volt felesegem oda jart dugni a szeretojevel, biztos jo hely, ha folyton odamentek. :-DDD
5-6 éve még jó volt, de azóta eléggé lepukkant. igaz, nem voltam ott 2 éve. a kaja régebben egéz jó volt, és a wellness részleg sem volt rossz, nem nagyon nagy, de jópofán nézett ki, középen olyan állandóan használható teázó pulttal.
ha én mennék, akkor nem oda mennék, hanem például a Szent Orbánba Nagyírtáspusztán, az a hely árban hasonló, de ég és föld.
További ajánlott fórumok:
- Első randinak wellness hétvége?
- Elmennétek hajóra dolgozni? Csak wellness munkák. Tapasztalatok is érdekelnek
- Zakynthos élménybeszámoló
- Három vagy több gyermekes anyukák élménybeszámolóit várom!
- Szeretnék elutazni Egyiptomba! Útitársat keresek! Élménybeszemolókat és tanácsokat!
- Au-pair munka élménybeszámoló