Három vagy több gyermekes anyukák élménybeszámolóit várom! (beszélgetés)
Szia! Én is biztatlak! Mi terveztük a harmadikat, és nem is alakult minden mindjárt úgy, ahogy szerettük volna, de végül most júliusban megszületett a legkisebb fiam, és annyira jó!!!
Most 3 fiunk van: a legidősebb 5 éves, a középső 3,5, a pici 4 hós. És sokkal könnyebb az élet, mint mikor a második gyerekem volt ilyen idős.
Sziasztok.kicsit késve,de csatlakozom..én 28évesen 3kisfiu anyukája vagyok...elég nehéz,DE nem nehezebb mint 2gyerekkel!!!!Sőt..a pénz több is :)))
Én nem bántam meg hogy 3gyerekem van.imádom őket.és még ha lenne rá mód,szülnék egy kislányt is,pár év mulva...de sajna ugy néz ki lányom nem lehet,ezért megállunk itt :))
sziasztok
én a másik oldalról vagyok
5-en vagyunk testvérek, és vagyok a legidősebb, egyszerűen elmondhatatlen hogy milyen érzés számomra hogy ennyien vagyunk, szeretjük egymást,és segítjükk egymást.
a pénzről meg annyit hogy én is egyetemre járok, és a hugom is ráadásul ő orvosnak készül, a szüleink, egyszerű szakmunkások, kicsi fizetéssel, igaz én már elköltöztem otthonról, a suli miatt, meg férjhez is mentem, de örülök, hogy ilyen sokan vagyunk, a szüleimnek sikerült felnevelni minket, jó iskolákba járatni, és ami a legfontosabb becsületessé, önállóságra és jóságra nevelni mind az 5 gyereket
én azt mondom, hogy nem fogod megbánna, nagyon nagy boldogság egy gyerek, hátmég 3 vagy 5
szorítok
Biztos mások is így lesznek vele: holnapig tudnék mesélni! :)
Terveztük, hogy legyen. 2 fiú után természetesen lányra vágytunk(Erre kicsit próbáltunk "rásegíteni" orvosi tanácsok alapján. ;) )A 9. házassági évfordulónkon(!) született a kicsi lány. Kell-e mondanom, hogy egyetlen pillanatra se bántuk meg? Gyönyörű, reggeltől estig jár a szája, okos, ... Anyagilag persze nehéz, de hidd el: nem nehezebb, mint előtte volt. Viszont megédesíti a mindennapjainkat. :) Ha nem lenne, nem tudnám, mi hiányzik az életemből.(Születése után jöttem rá, hogy már korábban is volt egyfajta hiányérzetem, ami annyira enyhe volt, hogy észre sem vettem. De így már teljes az életem.) :)
További ajánlott fórumok:
- Három- és több gyermekes anyukák beszélgessünk!
- Kisgyermekes anyukaként lehetetlen párt találni?
- Kisgyermekes anyukák - mit főztök/ főztetek ma?
- Többgyermekes anyukák! Ti mit dolgoztok és mégis hogyan oldjátok meg 2-3-4 gyerkőc mellett?
- Kisgyermekes anyukák és a munka!
- Kisgyermekes anyukák dumáldája (Kecskemét)