Aki volt már a bánki tó hotelben leírhatná a tapasztalatait vagy olcsó wellness szállodát is javasolhattok. (beszélgetés)
Szia:)
Mi a jövő hónapban megyünk Kehidakustyánra.A Klub Kehida apartmanhotelbe.4nap+3éjszaka együtt 2személyre,reggelivel 29900.
Megnéztük a neten,gyönyrű a szálloda,és a környék is.Másfél éve épült a hotel.
ez jól hangzik, akkor tényleg sokminden van...majd reggel megnézem miket írtatok még.
Köszi addig is.
nem kell vacsi és a 3 csillag épp elég
neten végtelen sok ajánlat van már jó pár napja nzegetem, azért kérdezem itt, mert ajánlott helyre szívesebben mennék
Különben itt a Hoxán nagyon sok wellness-szel kapcsolatos fórum van, nézz ott is körül.
Én nemrég Zalacsányban voltam, ahol jól éreztem magam.
Sajnos abban a hotelben nem voltam, mi a Tengerszem panzióba szálltunk meg és nagyon elégedettek voltunk vele, árban és minőségben is.
Ha esetleg más szálláshely is érdekel ott, csak ajánlani tudom.
Én voltam ott céges rendezvényen, nekem nagyon bejött. Annyi, hogy az új szárnyba kérd a szobát. Az árakról nem tudok semmit.
Nekem egyébként Sikonda a nagy kedvencem, de ott sem tudom épp hol tartanak az árak.
Olyan szállodát keresek ami olcsó max 10.000/fő/éj és nagyon nagyon sok wellness cucc van benne!
A bánki tó hotel ilyennek tűnik, de a honlapján alig vannak képek, aki volt ott leírhatná a tapasztalatait.
A millás hoteles javaslataitokkal nem sokra megyek, úgyhogy ami 10nél drágábbéj ne is írjátok ide. köszi.
További ajánlott fórumok:
- Sikersztorik! Akinek 10, vagy több kilótól sikerült megszabadulni, leírhatná a történetét
- Ismertek olyan szállodát Győrben, vagy Budapesten, ahol a távozás napján kell fizetni?
- Wellness szállodát keresek a Balaton környékén, tudtok ajánlani?
- Magyarországon bababarát szállodát hol találok, ahol van külön gyerekmedence is, ami a szállodához tartozik? Lehetőleg csúszdával.:)
- Olyan szállodát vagy panziót tud valaki ahol a szobában kiságy van (bababarát)?
- Tudnátok ajánlani wellness szállodát?