Tudnátok ajánlani wellness szállodát? (beszélgetés)
Valakinek van véleménye vagy tapasztalata a békéscsabai Fenyves hotelről?
A árak jóknak tünnek. De a wellness részlege is jó?
Mi április utolsó hétvégéjén a gödi Pólus Palace **** Thermál Hotelben töltöttünk egy hétvégét, szuper volt, jövőre is ott szeretném ünnepelni a házassági évfordulónkat.
Nem tudom a 100 km-be belefér-e, de a mezőkövesdi Hotel Balneo-ról is jókat hallottam.
Minnél hamarabb szeretnék már. De az tuti, hogy hétvégén.
A gyereknek van utazóágya és azt eszik, amit viszek neki.. Úgyhogy vele minden rendben.
Köszi az eddigi hozzászólásokat. Megnézem őket!
Ha már itt vagyok...
Éppen kiesik a 100 km-es körből, de Siófokon a Club Azúr is nagyon jó hely. 4csillagos. Van külső medence (ezt nem ismerem, mert télen nem üzemelt), belső élménymedence külön babafürdető résszel, sószoba, illatterápiás szoba (vagy mi a neve), csendszoba, Kneipp-taposó, gőzkabin, szauna, finn szauna, infrakabin.
Reggeli-vacsora bőséges svédasztalos, a kiszolgáló személyzet pedig nagyon kedves.
Ja, a legfontosabb lemaradt!!! Van gyerekmegőrző!!! Persze Te is bemehetsz oda vele játszani. Sőt, ilyenkor nyáron még autókázni is lehet a kicsiknek, vannak ilyen beülős kiskocsik, és lehet velük menni.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, nézz szét a honlapjukon, hotelazur.hu. Szokott lenni párnapos akciós ajánlatuk. De ha bejelentkeztek a Club Azúrba bemutatóra (üdülési jog vásárlási bemutató), gyakorlatilag féláron mehettek apartmanba 3nap/2éjszakára, csak annyi, hogy a teljes napon van a kb. 90 perces ajánlat-bemutató... De a szálloda igyenes szolgáltatásait ugyanúgy használhatjátok, mintha teljes szobaárat fizetnétek. Meg a fizetőset is ugyanannyiért.
Budapest kb 100 km-es körzetében igényes, de árban megfizethető wellnes szállodát keresek.
Ami tetszett, oda már nincs hely. Hátha tudtok nekem segíteni, mert szeretnék elmenni egy pár nap pihenőre.. :D!
További ajánlott fórumok:
- Wellness szállodát keresek a Balaton környékén, tudtok ajánlani?
- Aki volt már a bánki tó hotelben leírhatná a tapasztalatait vagy olcsó wellness szállodát is javasolhattok.
- Ajánlanátok wellness szállodát Fejér vagy Pest megyében, ami gyerekbarát és van bent is gyerekmedence is?
- Tudnátok Horvátországban olyan szállodát ajánlani ami közvetlenül a parton van?
- 14. ker.-ben az állatkert környékén tudnátok olyan szállodát ajánlani amibe ti magatok is elmennétek gyerekestül?
- Ajánlanátok wellness szállodát kisgyerekes családnak?