Ajánlanátok wellness szállodát Fejér vagy Pest megyében, ami gyerekbarát és van bent is gyerekmedence is? (tudásbázis)
11. valcsi52
2011. aug. 2. 22:26
Velence Resort Spa szuper.3 évessel voltunk.Fedett gyerek medence.
10. 5819723512 (válaszként erre: 6. - Bnedora)
2011. aug. 1. 21:21
Szerintem is szuper hely voltunk idén kétszer.
Akkor érdemes menni amikor a Tó Night ajánlatuk van - legalábbis júniusban minden 2. héten volt ez akciójuk.
9. Arrahne
2011. aug. 1. 21:21
Cegléd....
8. bnedora (válaszként erre: 5. - Bnedora)
2011. aug. 1. 21:18
Mint ahogyan Orsy írta, a másik: Termálkristály Hotel Aqualand
7. azure_ (válaszként erre: 4. - Erikpipi)
2011. aug. 1. 21:12
Alsópáhok is drága és le van lakva. Nincs arányban szerintem az ár a minőséggel, habár minden megvan ami a gyerekeknek kell. Belső gyerekmedence, kint rengeteg játszó, bent játszóház és nagyon jó a baba svédasztal. Tényleg odafigyelnek a lurkókra. Kapsz babakocsit ha kérsz, van babaőr ha kérsz és rengeteg babakonyha az épületen belül. Szóval valóban bababarát de én csalódtam a linóleumos folyosóban és a szoba egyszerűségében. Annak ellenére jó visszaemlékezni az ott töltött időre. :)
6. bnedora
2011. aug. 1. 21:06
Velencén nagyon szuper a Velence Resort Spa, de drága.
5. bnedora (válaszként erre: 3. - Orsy27)
2011. aug. 1. 21:04
A Kék Dunát nem ajánlom, mert nincs fedett gyermekmedence, de viszont van egy másik wellness is, ami nemrég nyílt meg. Rá kell keresni!
4. erikpipi
2011. aug. 1. 21:03
Alsópáhok, kolping hotel,igaz, nem Pest-megye, de teljesen gyerekbarát.
3. Orsy27
2011. aug. 1. 20:58
Ráckevén van a Kék Duna Wellness, ill. a Termálkristály Hotel Aqualand. Cegléden van Best Western Aquarell Hotel. A Termál Hotel Liget pedig Érden van, és azt hiszem, ott is van benti medence.
2. Kriszti0711
2011. aug. 1. 20:55
Én ugyanebben a cipőben járok, de én még azt sem tudom konkrétan, hogy merre is mennénk:S
1. 14f968b657
2011. aug. 1. 20:53
Segítsetek wellnes szállodát keresek fejér vagy pest megyében ami gyerekbarát és van bent is gyerekmedence!
További ajánlott fórumok:
- Melyik kutya a leginkább gyerekbarát?
- Wellness szállodát keresek a Balaton környékén, tudtok ajánlani?
- Magyarországon bababarát szállodát hol találok, ahol van külön gyerekmedence is, ami a szállodához tartozik? Lehetőleg csúszdával.:)
- Aki volt már a bánki tó hotelben leírhatná a tapasztalatait vagy olcsó wellness szállodát is javasolhattok.
- Tudnátok ajánlani wellness szállodát?
- Ajánlanátok wellness szállodát kisgyerekes családnak?