Családi napközi, játszóház lenne rá igény? (beszélgetés)
Két hete voltam egy baráttal és a kisfiával a 11. kerületben az Eleven játszóházban (azt hiszem ez a neve), 4000 nm, tele játékkal ugrálóval stb. 1800 ft volt a belépő, plusz egy ezres a felnőtteknek. Az szerintem egész jó, főleg, hogy egész napra szól és a gyerek nagyon elvolt.
Persze nem tudom, hogy kicsiben hogy éri meg, de nagyban nagy üzlet az biztos.
Kedves Manó 2000
Hol van az az "itt" :)
Merre felé laktok?
Mível a helyszín még szervezés alatt van részünkről
Kedves Peppelinó !
A csana =családi napközi,gyermekek napközbeni ellátásával foglalkozik,hasonlóan mint a bölcsi ill. óvoda.
De itt lehetőség van arra is hogy a gyerkőc ne rendszeresen (pl:heti 5 napot), csak mondjuk 3-at járjon a csanába és igény szerint esetleg félnapos ottartózkodás is lehetséges.
Természetesen teljes ellátással,foglalkozások,játék...stb.
Amíg anyának vagy apának elintéznivalója akad. :)
Értem.
Köszi a hasznos infót.
Mondjuk ez elég csúnya húzás volt az önkormányzat részéről :(
Szia!
Mi az a csana? (Még sose hallottam róla.)
nem a pesti árakat veszem figyelembe, mert ott a legdrágább, de ha a tanfolyamon megcsináltátok a költségvetési tervet te is rájössz, hogy bizony elég sokba kerül...
én csak jó indulatbó irtam, mert sajna mi majdnem beleestünk abba, hogy a falunkba megcsináljuk a csanát, és mikor mentem az önkormányzathoz, hogy segitsen a normativában, bizony rájöttek, hogy ez nekik nagyon jó buli és egyből lenyulták az ötletet...azóta ök csinálják...
Az álltalában az üzemeltetőtől és lehetőségeitől is függ ,hogy milyen áron nyújtja a szolgátatást...
Nem feltétlenül a Budapesti árakat kell alapul venni :)
Kedves Majkamano78 !
Köszönöm a gyors hozzászólásodat :)
Sajnos Hajdúszoboszló elég messze van.....
Természetesen "szülőbarát" árakra gondoltunk mi is.
Szerintem úgyis az ár lesz döntő és a szolgáltatások!
Amúgy én nem bánnám, mert én még nem adnám bölcsibe a lányomat, de néha nagyon igényli a gyerek társaságot, szóval alkalmanként biztos vinném.
Igen, szerintem nálunk is jó lenne, persze elérhető áron...
Hajdúszoboszlón...
Sok anyuka örülne ilyennek, pláne ha összegben is jó lenne :)
Sziasztok!
33 éves 3 gyermekes anyuka vagyok. Én a 11.kerületben lakom,foglalkoztam már gyermekek otthoni felügyeletével,dolgoztam dajkaként oviban magánbölcsiben is.
Barátnömmel együtt, aki montessori pedagógiai végzettséggel rendelkezik(2 gyermek édesanyja),csana,vagy játszóház nyitásán gondolkozunk.
Mivel manapság nagyon sok,csana működik Bp.-en ill.az országban sokhelyen,kíváncsiak lennénk hogy van -e olyan település ,kerület..stb. ahol véleményetek szerint szükség lenne ilyen jellegű kezdeményezésre és még nincs.
Várjuk hozzászólásaitokat,ötleteiket! :)
További ajánlott fórumok:
- Családi napközibe vihetem a gyerekeimet ha a nagyszülő lesz Gyes-en?
- Budapesten a 11.ker.-ben melyik óvodát ajánljátok? Esetleg családi napközi, bölcsi heti kb.2-3napra?
- Harapós gyerek a családi napköziben
- Családi napköziről - hogyan működtethető?
- Budapest - magánbölcsőde, családi napközi
- Bölcsi vagy családi napközi