Budapesten a 11.ker.-ben melyik óvodát ajánljátok? Esetleg családi napközi, bölcsi heti kb.2-3napra? (tudásbázis)
Nekem a Little Bird Családi Napközi a szívem csücske! :) Oda járt a kislányom anno, maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. Személyre szabottan foglalkoznak a gyerekekkel, angolt tanulnak, zenés-énekes -, és kézműves foglalkozásuk van. A gondozónők egy tündérek.....A kaja is nagyon jó, nem a kommersz bölcsis koszt!
Szóval csak jót tudok mondani! :)
Az pozitív, hogy haza menni nem akart! :)
Drukkolok, h minden rendben menjen...:D
Köszi h leírod a tapasztalataitokat.
Érdemes beadni bölcsibe ovi előtt fél évvel, vagy ha mér eddig nem adtam ne is adjam?
Mi a véleményetek?
Sziasztok!
Bölcsi tapasztalatok?
Értem..köszi!
A Bogdánfy utcai ennyire rossz?
Jártunk,úgy 5 éve.:) Nagyon szimpatikus óvónők és az igazgatónő is barátságos.A lányom szívesen járt oda és őt is nagyon szerették.Mindig rendezetten adták haza és soha semmi nem tűnt el.
Mindent időben közöltek velünk és rugalmasan kezelték a helyzeteket.
Igazából komoly okokból kellett átíratnunk a gyermekünket a Bogdánfy utcai oviból!
Jó reggelt!
Írnál bővebben erről az oviról?
Köszi
nem 11ker,de közel hozzá,22.kerben a 70estől nem messze járunk mi , a bagolyvaroviba:)
ez a honlap címük is:)
nézd meg, vannak 11.kerből is,mert benzinnel együtt is olcsóbb mint a 11.ker:S
bocsi,ez családi napközi,és heti egy alkalom is,bárhogy jó nekik,már akár 1éves körüli gyerekekkel:)
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a gyógyfürdő Budapesten, ahol lehet úszni, gyógyvízben ázni, és szaunázni is. Esetleg jakuzzi és egyéb élményelemek vannak?
- Ajánljatok jó, kedves és (viszonylag) olcsó FOGORVOST Budapesten (esetleg Miskolcon vagy Győrben), légyszi!
- Család jogi jogsegély, vagy ajánljatok ügyvédet Budapesten mert már nagyon el vagyok keseredve....
- Tudtok jó csontkovácsot Érden, Budaörsön esetleg Budapesten?
- Hol lehet csinos 42-es női cipőt, csizmát kapni Székesfehérváron, vagy esetleg Budapesten?
- Megbízható, nem túl drága fogorvost és bőrgyógyászt keresek Budapesten. Ajánljatok nekem.