Csak szexuális vonzalom lenne? (beszélgetés)
Eszembe jutott egy régi francia szürrealista film.
Az emberek asztal körül ültek, beszélgettek, de szék helyett a meztelen fenekük alatt WC-csésze volt.
Időnként egyenként el-,elszállingóztak egy pici helyiségbe, ahová bezárkóztak és gyorsan ettek valamit, majd visszamentek. Le, vagy felhúzták ruhájukat és ott folytatták a beszélgetést, ahol abbahagyták.
Nekik ez így volt természetes. :)
Egy baráti körben meggondolandó, hogy szexuális kapcsolatot létesítsünk úgy, hogy később is megmaradjon ez a baráti kör. Mert mi van, ha összejövünk egy másik pasival, akit be szeretnénk vonni ebbe a körbe? Nem túl jó ötlet.
Keress másik pasit és baráti kört, mert ezt elszúrtad.
ha te nem vagy szerelmes bele, es nem akarnal tole semmit, o nem szerelmes beled, es maximum csak szexet akarna, akkor mi a problema, miert kellene kerulnod? korant sem biztos, hogy o nem talal hamar valakit maganak, es akarmit is akarnal, nem lenne ra vevo
ha egy a barati kor, az lenne idealis ha normalizalnatok a kapcsolatotokat, atbeszelnetek egyszer, nem kell tul komolyan, melyen, csak hogy oldodjon a feszko
mondanam, hogy te belepistultal, ezert ragodsz, hogy ha nem tudsz ellenallni, o csak megszexel es nem jelent semmit, de milyen szerelem az, ahol te is massal futottal, o meg legyintett erre? ne vedd komolyan, attol, hogy szexualisan vonzodsz hozza, meg nem lesz tragedia egy kozos bulizas a baratokkal
Nem áll szándékomban bántani, de amit írok, az valószínűleg nem fog simogatni.
A szerelem az nem olyan, hogy ide-oda ugrál az emberben, és azon múlik, hogy a másiknak éppen van-e valakije vagy nincs. Ha valóban téged akart volna akkor, a egy csorda oroszlánnal is megküzdött volna érted, nem pedig rálegyint, hogy jajjj, úgy kellenél, de hagyjuk mert neked már van valakid.
A szelidebb verzió, hogy úriemberként félreáll, de amikor vége annak a kapcsolatnak, el nem enged.
Elqrtátok a barátságot is, párkapcsolat pedig ebből már nem valószínű, hogyl lesz.
Nem kellesz eléggé.
Mindenesetre Izaura ide vagy oda, döbbenten tapasztalom, h vannak ilyen "viszkető*^csájú" nők is.
Természetesen tiszteletben tartom.
ha nincs senkinek senkije nem bántatok meg senkit... akkor miért gond a sex köztetek?
értem h korábban nem vonzódtatok, most meg igen.
Érezzétek jól magatokat!:)
De ha te tudod hogy többet szeretnél mint ő, akkor nem szabad természetes belemenni, s akkor hogy el tudd felejteni, tovább lépni, igen, jobb kerülni a társaságát.
én sosem értettem az ilyen vacakolást?
mondd el neki mit érzel, ha ő nem akar semmit veled, akkor ott a kérdésedre a válasz.
De ha nyiott feléd, találkozna veled több mint barátként is, akkor hajrá... hisz se gyerek, se ex... mi akadálya,... nem értem, meg kell próbálni ha mindketten nyitottak vagytok, aztán kiderül, hogy működik a dolog.
Ezek nem problémák.
További ajánlott fórumok:
- Szexuális vonzalom
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Miért nem lennél barátnője egy biszexuális nőnek?
- Csak szexuálisan vonzódik hozzám....
- Milyen hamar múlik el a férfiaknál a szerelem nélküli, gyakorlatilag kizárólag szexuális jellegű vonzalom egy nő iránt?
- Beszéljünk ki mindent a szexuális vonzalomról :)