"Csak festés" fodrász szalon a Körúton. Járt már ott valaki?Tapasztalatok? (beszélgetés)
Na igen...Gondoltam ezt ő is tudja. De ehelyett közölte velem h neki azt honnan kéne látni h nekem előtte hol milyen színű volt a hajam....
Majd ujra akarta festeni. Na akkor mondtam h kössz de inkább nem. Kifizettem a 2490Ft-ot és egy fillér jatt nélkül otthagytam a fenébe. Csak szegény barátnőmet sajnáltam,akit még lehuztak plusz 3000Ft-al...
Sajnálom,hogy ilyen emberek dolgoznak ott,meft maga az ötlet sztem jó.
Igazábol azt hirdetik h kb 2500ft-ért festenek mosással együtt. Szárítás nincs benne,azt vagy magadnak megcsinálod,vagy kérheted h ők szárítsák be ,de az plusz pénz.(ezzel nincs is baj)
Ami nekem nagyon nem tetszett,hogy ott elvileg profi fodrászok vannak és nekem mégis sikerült elcseszni a hajam.Sötétbarnára van festve és szerettem volna neki egy kis fényt adni.A fodrász segítségével kiválasztottunk egy nagyon szépnek tünő árnyalatot,majd felkente a hajamra. Miután lemostuk,azt hittem leesek a székről...a töve padlizsán lila lett,a többi meg több árnyalattal sötétebb.Mintha 2teljesen különböző festékkel festettek volna....Szörnyen nézett ki,a nő meg csak huzigálta vállát... A bnőm csak melíroztatni akart,ami kb 3600Ft lett volna,mire a fodrász még be is festette neki, így több mint 6000-et gomboltak le róla szó nélkül.... Utána meg amikor rákérdezett,elhajtották a fenébe....Szóval ennyit róluk...
Bár nem ismerjük, azt a fodrász szalont, de már a nevében benne van sokkal drágában dolgoznak, mint a kül kerületekben, de ha nem vagy megelégedve a munkájukkal akkor keress inkább másikat. Ezzel talán találhatsz olcsóbbat, ami megfelelő számodra.
Üdvözlettel: Ágnes
Sziasztok!
Nyílt a Körúton a Király utcánál egy fodrászat,ahol csak festenek. A Bio Hajvágószalon mintájára.
Járt már valaki ott?? Érdekelne,Nektek milyen tapasztalataitok vannak...Mert nekem nem tul jók..:(
További ajánlott fórumok:
- A fodrászom pár négyzetméteres szalonjába behozza betegen a...
- A fodrász szalonban ma konkrétan leégették a hajam, jogos volt, amit csináltam?
- Hosszú fekete hajból (eredeti) hány festéssel (fodrász által) lehet ilyen hajszín?
- Budapesten fodrász szalonokról vélemények
- Fodrász hölgyek!Dolgoztatok terhesség alatt, ha igen meddig?Volt-e amit nem csináltatok/dauer, festés/?
- Nyíregyházán keresek egy nagyon megbízható jó fodrászt, akire a festést bátran rábízhatnám!