Hosszú fekete hajból (eredeti) hány festéssel (fodrász által) lehet ilyen hajszín? (beszélgetés)
Értem, köszi
Majd kari után felhívom és megbeszélem vele :D
Nem baj, ha nem természetes, csak szabaduljak meg az eredetitől.
Sosem voltam megelégedve a hajszínemmel, de nem bántottam, munkából kifolyólag viszont pár napja volt rajtam egész nap egy ilyesmi színű paróka és teljesen más lett az arcom tőle, imádom :D
Én megnéznék róla egy képet. Amit beraktál a nagycsöcsű macáról, nem vmi természetes a hajszíne.
Biztos nem áll olyan szörnyűn :P
Szia!
Nekem is volt hosszú, fekete hajam. Szerettem volna világosítani én is, mert meguntam, igaz én az eredeti hajszínemre, ami sötétebb a képen látottnál. De így is sajna 2 évbe tellett. Mivel a fodrászom megmondta, hogy ha a feketét leblansolja, annak lőttek. Úgyhogy úgy lett megoldva, hogy egy darabig a töve ami lenőtt egy árnyalattal világosabbra lett festve a feketénél (sötétbarna). Aztán amikor ez már látványossá vált, jött a szőke melír...mondanom sem kell, nagyon tönkre vágta a hajam. Aztán amikor teljesen lenőtt a fekete, akkor levágattam, és ez kb. 2 év!
Hát sok sikert! De ne engedd leszőkíttetni, mert különben annyi a szép hosszú hajadnak!
További ajánlott fórumok:
- Van itt fodrász? Valaki segítene, milyen ez a hajszín?
- Ezt a hajszínt milyen festékkel lehet elérni, otthoni festéssel?
- Eredeti hajszín visszaállítás - tényleg lehetséges?
- Fodrászok és nem fodrászok! Tudja valaki, mivel festik (festéktípus, szám) Liptai Klaudia új, rövid szőke hajszínét?
- Mi a neve annak a hajszínleszedőnek, ami az erdeti hajszínt hozza vissza és fodrászkellékeseknél kapható?
- Ebben az esetben visszakapom az eredeti hajszínem?