Van itt fodrász? Valaki segítene, milyen ez a hajszín? (beszélgetés)
Vannak a jó fodrászok. Azok magpepitazzak, de a te hajad bánja.
Ebből mi lesz.. megnézi a fodrász, nem besavaz a hoxa.
Persze, ez összetettebb is annál mint amit írtam, csak példa lett volna, hogy nehogy meglepődjön.:)
Nekem pl. bármennyire tetszik borzalmasan állna ez a szín.
A fodrásznál kellene lennie a szakértőnek. Értem én hogy falusi, de attól nem kellene kontarnak lenni. Vagy a "keze alá feküdni".
A jó fodrasznak megmutatod mit szeretnél színben, O meg megmutatja mit tud csinálni a hajadbol.
Jaj szegény hogy néz ki 😱
Annyi fantázianeve van a középbarnának, hogy lehetetlen rájönni.
Sztem középbarna kevés szőke melírrel.
Nem egyszerű megmondani, nekem egy viszonylag hétköznapi barnának tűnik egy kis szőkével a végei felé (színek neveihez nem értek amúgy). De sztem az a bőr- és szemszín is kell ahhoz, hogy így mutasson. Egy hófehér bőr, barna szempár mellett pl. nagyon semmitmondó lenne.
Meg ahogy mondják, fontos a hajad színe is.
Esetleg valaki hozzáértő? Imádom a színt és nagyon nagyon tetszik!! Szeretném megtudni milyen színkóddal lehetne elérni.
Van fodrászom de pici faluban élünk, olyan bocsi a kifejezésért mezei fodrász, semmi extra. Mutattam neki azt mondta nem tudja, de ha megszerzem a színt befesti és megkeveri. Nagyon jó lenne ha valaki tudna segíteni. Abból gondolom, hogy nem eredeti a lánynak mert régóta követem instán és nemrég még sötétbarna haja volt. Köszönöm! 🙂
További ajánlott fórumok:
- Ügyes fodrászt keresek Bp.-en! Tud valaki ajánlani?
- Tud a fodrász fekete hajból vöröset csinálni? Nekem 2 is azt mondta hogy nem tud. Sikerült valakinek?
- Fodrász vagy bárki ha segítene kifésülhetetlen hajnál...hogyan?
- Hosszú fekete hajból (eredeti) hány festéssel (fodrász által) lehet ilyen hajszín?
- Fodrászok és nem fodrászok! Tudja valaki, mivel festik (festéktípus, szám) Liptai Klaudia új, rövid szőke hajszínét?
- Mi a neve annak a hajszínleszedőnek, ami az erdeti hajszínt hozza vissza és fodrászkellékeseknél kapható?