Ezt a hajszínt milyen festékkel lehet elérni, otthoni festéssel? (tudásbázis)
Bocsánat, elütöttem: barma = barna.
🤣
Cool brown = hideg barna
Szerintem is hamvas barma. Ha eredetileg csak semleges barna van a színskálán, szürke keverőszínnel lehet segíteni rajta valamennyire. Wella festéknél van ilyen. Talán a 0/81-es.
Ha festett a hajad, akkor nem hinném, hogy sikerülne. Még az természetes hajszínre festett szín sem olyan, mint a dobozon.
Én sokat "kínlódok" a hajfestéssel, mert soha nem lesz olyan színű, amit akarok, még akkor sem, ha egymás után ugyan olyan festéket veszek.
Egyébként egy hamvasító nem lenne elég a hajadra?
Egyszer a fodrász narancssárgára festette a hajamat, ami nagyon zavart, és hamvasítóval sikerült elvennem azt a vad sárga színt.
Jó lenne egy fodrásztól segítséget kérni. A fodrászod nem nézné meg a hajadat online?
(Én kopott barnának látom a képet, de nem értek a hajfestéthez.)
Ilyen hajszínt szeretnék elérni, a saját hajszínem adott hozzá csak a hamvas árnyalatot szeretném elérni. Nagyon aranyló a hajam, utólag rossz festékkel volt festve. Natúr színnel előtte pedig arany árnyalattal. Mielőtt valaki mondaná, hogy menjek fodrászhoz. Mennék de a fodrászom koronavírusos. Máshoz nem megyek, nincs is. Nem rég szültem és nagyon csúnya a hajam. Nem volt festve 9 hónapja és már nem bírok a tükörbe nézni 😃 nem is mennék most idegen fodrászhoz. Ki sem merek menni a baba miatt a házból. Szóval aki tud segíteni, légyszíves segítsen 🙂 Nagyon segítene ha valaki konkrét színkódot vagy hajfesték márkát is tudna ajánlani
További ajánlott fórumok:
- Megtudnátok mondani, hogy a képen látható hajszínt melyik hajfestékkel érhetem el?
- Hamvas világosbarna vagy sötétszőke(már-már szürkés)árnyalatú hajszint szeretnék.Milyen hajfestékkel érhetem el?
- Melyik barna hajfestékkel érhetném el ezt a hajszínt?
- Ilyen hajszínt milyen festékkel érhetek el? (kép)
- Milyen hajfestékkel érhetném el ezt a hajszínt?
- Melyik hajfestékkel tudnám 'ezt' a hajszínt elérni? (Kép az adatlapomon)