Csak comb/popsi edzés hatásos lehet? (tudásbázis)
Én újabban piskóta-tallér ízűt iszom, a reggeli tejeskávémba pont jó az íze. Belerakom a napi fehérjeadag felét, vagy ha tudom, hogy aznap nem lesz hús, akkor a kétharmadát. Ez a fajta por könnyen oldódik, de csak 77% benne a fehérje. Nem baj, sokfélét próbáltam már, de ez ízlik is és oldódik is.
Nem éhezem meg olyan hamar, azt már észrevettem.
Sosem ittam még fehérjeturmixot. De még az is lehet. Mostanában ugyan szoktam reggelizni..itthon vagyunk, későn kelünk, kávé, tea, szendvics.
Köszi a tippet!😉
Akkor semmi drasztikus. Az menne, hogy reggel este fehérjeturmix, és normál ebéd? Olyat keress, ami legalább 80% fehérje tartalmú.
Én a wheyprotein- től, a biotechtől vagy a peaktől szoktam vásárolni.
Ezt nemrég találtam meg, ez az a régi Jane Fonda-edzés, ami anno a Rakéta regényújságban is megjelent hetenkénti adagokban.
Én annak idején kigyűjtöttem és úgy használtam (mert videó, pláne PC akkor még sehol sem volt), a fenekem határozottan formásodott, és akkor nekem sem kellett 5 kilónál többet fogynom. Akkoriban én is futottam.
(A láb-fenék rész 15.30-nál kezdődik.)
Azt azért kell tudni, hogy idővel emelheted az ismétlésszámot, mert Fondánál az "égést" kell elérni, hogy már a gyakorlat vége felé úgy érezd, ég az izmod. Ez eleinte elég hamar megvan...
Sajnos a képminőség olyan, amilyen.
Cuktot egyenlőre még csak kávéból/teábol hagytam el, de igyekszem,nem nassolni és nem vacsizni csak lájtosan.
Tavaly 20 kg-t fogytam, és valójában most jól esik normálisan enni. Még az is hogy újra van mellem. De azért a combom lehetne kisebb.
Napi 200-at ne csinálj ☺️ helyből nem is tudnál, meg olyan izomlázad lenne, hogy egy életre megutálnád.
2 naponta 5-6 x 8 bőven elég, az elején még így is gyötrelem lesz leülni és felállni a wcről. Nem tudom miért a wc-re leülés, felállás a nehéz ilyen edzés után, egy sima szék nem. Lehet a wc alacsonyabban van.
Ha edzetlen vagy akkor kezdésként saját súllyal, később vagy ha eleve edzésben vagy akkor súlyzókkal.
Meg lesz a látszatja tuti.
Igen, persze. Az izom formálódik, tónusosabb lesz. De fogyni akkor fogsz, ha az étkezést is átalakítod. Ha kiiktatod a cukrot és a lisztet, 3 hónap múlva nem fogsz ráismerni a hátsódra 🙃
Guggolásnál vigyázz, hogy a térd nem mehet a boka elé!
Mindenképp fog formálódni az edzésről. Hogy vissza kell-e venned az étkezésből azt úgyis látod majd menet közben.
Popsiból fogyni akarsz, vagy izmot építeni?
Véleményem szerint az általad felsorolt gyakorlatokkal pár centi biztosan, ugyanakkor picikét izmosabb is lesz a popsi és vádli. Tehát szerintem csak mértékkel a comberősítő gyakorlatokat, mert nehogy férfiasan izmos legyél 99 évesen:-)))
De alapvetően igen.
Nem vagyok már mai csirke, szóval eléggé képben vagyok a mozgás/fogyás/diéta/ sport témákban.
Viszont most egy olyan kérdésem lenne,hogy szerintetek lehet e formálni csak a comb/popsi részt?
Felszedtem kb 5 kilót, ami részben jó, mert újra vannak melleim. Szóval fogyókúrázni most nagyon nem szeretnék, mert tuti ismét onnan tűnik el a nagyja. Részben meg nem jó, mert deréktájra és combra mentek a plusz kilók.
Na szóval szerintetek,ha napi kb 200 db-os guggolás/kitörés/comberősités feladatsort megcsinálok, akkor van esély, hogy formálódik? Vagy muszáj az étkezésből is visszavenni?🤔🤔🤔
További ajánlott fórumok:
- Szerintem hatásosan fogyni lehet ha
- Foginygyulladásra mit lehet alkalmazni?Milyen "szer" hatásos?
- Egy óvodai problémától, a fejtetűtől hogyan lehet megszabadulni hatásosan?
- Étkezési zselatin elkészítve, fájó izületre téve valóban hatásos lehet?
- Hogyan lehet eldönteni egy gyógymódról, hogy hatásos-e?
- Otthoni edzés hogyan lehet olyan hatásos, mint edzőteremben? Szerintem nem ugyanaz.