Szerintem hatásosan fogyni lehet ha (beszélgetés)
Hja!Végre kifesettük a lakást és VÉGRE olyan ez a szoba amillyenre szerettem volna!
Én nem tanácsolom azt senkinek hogy napi 1x egyen.Van mikor én ios 2x eszem (dél és késő délután de én sokáig fentvagyok éjjel).
A topikkal azt szerettem volna hangsúlyozni hogy a napi 5x 6x-i étkezés a 21.százat agyszüleménye.Régen én biztos vagyok benne hogy csak a kisbírók ettek 3x,a földön dolgozó paraszt legfeljebb 2x,de hogy 5x nem ettek az egészen biztos.Nem volt divat az uzsonna meg a tízorai sem a nassolás.
Másrészt ha valaki fogyózik akkor jó ha kerüli a savanyú ételeket amik savat csinálnak.Ilyen az alma is és még jópár gyümölcs,savanyúság.Olyan ételeket kell fogyasztani amik lugosítják a gyomrosavat.Pl tejtermék (szappan-->ez csak vicc volt)
Szerintem..de lehet hogy tévedek!
egyrészt nem hagylak egyedül, másrészt majd összevetjük, hogy ki mire tud irigy lenni, harmadrészt jófej vagy, és én szeretem a jófejeket :))
basszus, ha mindig visszanézek sosem indulok el:))
naki, örülök, alakulnak az állandó partnereim :))
megnézlek, vagy-e ma este már fórumon is, aztán egy kicsit elmegyek egy randifélére, és később újra benézek, mert jó itt :))
szép estét naki, többiek, és diorella
diorella, jelentkezz be közbe-közbe!
Na ugye, kell némi dicséret az egónak :))
49,5 fokos lázban égek, anyám.....
én is :))
tudom, azért is mertem kiprovokálni, hogy leírd, és olyan jólesik :))
49,5
vagy ez nem jó?
:))
Jajjj, ne csináld már, örülök, hogy megismertelek :)
Egyébként mit jelent a neved?
de én nem bántottalak meg, ugye??
vagy pedig jóvátettem, ugye?
vagy pedig kimagyaráztam, ugye??
Ez egy játék, ha szeretsz dominózni, könnyen rákattanhatsz.
Még én is csak haladó vagyok a fórumozásban... a profikat nem lehet megbántani semmivel, nálam még nincs ilyen védőpáncél :)
nem tudom mi az a bónusz dominó, és azt sem tudom hogyan tudom megnézni valaki más (pl. Naki:))) összes hozzászólását....
az én szóbaelegyedéseimet senki ne vegye kötekedésnek ám!!!! nagyon sok okos hozzászólás van, úgy érzem sokat fogok tanulni, a társaság pedig nem kérdés, nagyon fontos, hasznos, élvezetes, a fórumok pedig eldöntik, hogy a hasonló dolgok iránt érdeklődők (akár különböző véleménnyel is de) megtalálják egymást, tök jó, tényleg örülök :)) (sosem fórumoztam korábban)
:))))))
hát én mindenkivel szóba elegyedtem....:))
és ez jó nekem :))
Semmi baj! :)
Diorella nem járt ma a fórumon. Remélem, nincs semmi baj. Elolvasgattam korábbi hozzászólásait más témában, zajlik körülötte az élet...
Nem! Inkább én kérek bocsánatot.
Továbbfűztem a gondolatot, hogy konszenzusra jussunk.... és talán Diorella is visszatér.
látom te is utána nézztél, igazad volt :D :D :D
na meg bőr prob, meg az infl......
:D ami 1 kod az azt jelenti a nap bármely szakában eheted, és a mennyiség nincs korlátozva, de ha te keményen fogyozózol akkor keveset ajánlanak belőle , szerintem 2 db simán bevihetsz, de ha annyira jó és light akkor egyél 3-at :D
ez milyen fajta?én is szeretem de nem mindegy melyik,mert ettem én már marha sz.rt is :S
Off:
Az alacsony pontúból bármennyit? Pl. light kaszinótojás? :D Imádom, ebből nem lehet egyet enni...
További ajánlott fórumok:
- Előre is bocsi a hülye kérdésért. :) De! Párommal azon vitatkozunk, h a gumit ki lehet-e fordítani és úgy "használni". Szerintem nem!!
- Egy óvodai problémától, a fejtetűtől hogyan lehet megszabadulni hatásosan?
- Hogy lehet hatásosan ruhát kifehéríteni?
- Szükségem lenne a java programra, de szerintem nem biztonságos, ilyenkor mit lehet tenni?
- Mivel lehetne hatásosan kezelni gennyes sebet?
- Csuklósúllyal mennyire hatásosan lehet formálni a kart?