Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Csak azt szeretném, ha valaki átölelne és azt mondaná... fórum

Csak azt szeretném, ha valaki átölelne és azt mondaná... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

ma 16:32
🤗🤗🤗🤗Minden rendben lesz! 🤗🤗🤗🤗
16. Lady Lavender (válaszként erre: 15. - Semleges)
ma 14:03
Nagy cart lesz minden, ha valaki nem all fel, es csinalja a dolgat. Belefullad a vizbe. Majd olelgetunk a parton.
ma 08:50
Ölelés és rendben lesz minden!
14. Lady Lavender (válaszként erre: 7. - D.o.n.)
ma 01:05
En soha nem egy olelest kepzelek el, hanem egy beborult hajot. Szelbe rakjuk, felallitjuk, es megyunk tovabb.az oleles utana lesz, hogy vegigcsinaltuk vizesen is.
13. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 00:56
Egy virtualis oleles. Meg valahogy mindent megoldunk.
12. Shya
ma 00:52
💝💌💝 "nem baj, ha a szar legalján vagyunk, innen igazán szép a csúcsra jutni" minden rendben lesz 🍀🍀🍀 kitartás!
tegnap 22:42
Nem lehet mindig csak rossz, előbb-utóbb jönnie kell jónak, mert az életben ez is egy körforgás szerint zajlik, csak időnként valóban nagyon nehéz kitartani egy lejtmenet közben. Nekem mindig az ad erőt, amit fentebb mondtam, hogy jónak is kell történnie a rossz után és az, hogy már sokmindent kibírtam, így ki fogom a többit is, nincs is más választása az embernek. Kívánom, hogy ezek a gondolatok Neked is szolgáljanak mankóként! Jönni fog a jobb, mert úgy kell lennie! Kitartást kívánok addig is és minden oké lesz!
tegnap 18:53

Minden rendben lesz! 🍀❤

Megy a virtuális ölelés is!

Kitartás!

9. Myra
tegnap 18:00
Van valami problémád?
tegnap 17:35
Gyere, tegyük meg együtt 😉
tegnap 17:25

Hunyd be a szemed.

Na, tényleg hunyd be! (Bár várj, először inkább olvasd végig és azután csináld a lent írtakat. :)

Szóval becsuktad a szemed.

Tartsd a karodat úgy, mint amikor megölelsz valakit.

Érezd, hogy én is átölellek szorosan.

Hosszasan vagyunk így, érzed minden levegővételemet és a szuszogásomat a fülednél.

És ekkor alig hallhatóan ezt súgom Neked:

"Minden rendben lesz! Tudom, most nehéz, talán kilátástalannak is tűnik a helyzet, de hidd el, csak ki kell tartanod és minden rendeződik. És sose feledd, minden okkal történik és ez az ok egy sokkal szebb jövőt hoz Neked. Tudd, hogy Te sokkal erősebb vagy, mint hiszed, tarts ki addig, míg jobbra fordulnak a dolgok!"

Sokan vagyunk ezzel így életünk egy-egy nehéz időszakában. De kötelességünk kitartani, hogy ebből a hernyó-báb állapotból eljuthassunk a pillangóig.

Tudod, a sikeres emberek is legalább annyi kudarcot élnek meg, mint a sikertelenek. Ők abban különböznek, hogy tovább tartanak ki... A másik fontos dolog: az emberi agy egy még feltérképezetlen valami. Mégcsak sejteni sem vagyunk képesek, mekkora ereje van. Egy valami viszont biztos. Az elménk olyan, mint egy GPS: oda visz, amit sokszor megjelenítesz a gondolataidban. Ha ezek nem jó gondolatok,cseréld le őket azokra, amik örömmel töltenek el. Mit veszíthetsz ha ezt teszed? Legrosszabb esetben ezekben a "belegondoló" perceidben, merengéseidben jól érzed magad. De ha kitartasz, valami fura véletlennek köszönhetően a 3D-s világban is ilyen kimenetekkel fogsz találkozni. Teremtsd meg a véletlenjeidet, de véletlenül se olyanokat, amik nem tesznek boldoggá Téged.

tegnap 17:13
Virtuális ölelés és minden rendben lesz:)
tegnap 17:06
Minden rendben lesz! és egy virtuális ölelés :)
4. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:02
Minden rendben lesz. :) (+ ment 1 virtuális ölelés)
tegnap 15:59
"minden rendben lesz."
tegnap 15:57
Kívánom, ezt mindenki megérdemli. Minden rendben lesz. Kitartás!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook