Csak azért találkozgat velem mert nincs neki más? (beszélgetés)
Szegény, most mér' kell!
Szerintem csak játszik a fiú, játsz Te is vele! Jó szórakozást.
Még hányszor nyitsz ugyan arról a témáról topikot???
Nem hinném, hogy ennyi topik után még nem kaptál egy olyan választ sem, amit hasznosítani tudnál.
A téma címe Db Utolsó hozzászólás
Csak azért találkozgat velem mert nincs neki más?
Párkapcsolat, szerelem 6 ma 03:03, Panna33
Hogy érzitek: a hasonló emberek találnak jobban egymásra, vagy inkább az ellentétek vonzzák egymást?
Párkapcsolat, szerelem 38 07-11 22:57, grizus
Volt osztálytárssal összejönni
Párkapcsolat, szerelem 12 06-25 22:07, jstefan
Honnan lehet kiszűrni hogy valaki csak szexelni akarna velem és nem érdeklem őt igazán?
Szexualitás, libidó 28 06-21 13:23, gribedli
Megpróbáljam vele vagy megint csalódni fogok?
Párkapcsolat, szerelem 8 06-16 16:21, Noarashi
Genetikailag alkalmatlan a hűségre. Ilyen létezik?
Párkapcsolat, szerelem 27 06-15 18:53, Chrysstina
Naiv ábrándozó vagyok, ha bízom benne hogy lesz köztünk még valami?
Párkapcsolat, szerelem 19 06-14 21:02, Zizisicc
Ha megcsókolt egy pasi akkor kijelenthetem hogy tetszettem neki ugye?
Párkapcsolat, szerelem 32 06-12 22:31, Justine122
Miért ment vissza a volt barátnőjéhez? Annyira rosszul esik.
Szexualitás, libidó 45 06-10 15:25, gribedli
Osztálytársak voltunk gimiben. Nagy csajozó típus, de nekem ő tetszett már akkor is. Úgy volt, hogy ő elkezdett legyeskedni körülötem, vagyis más volt velem mint más fiúk a suliból. Kedves volt velem, sietett köszönni, a találkozásokkor a puszi-puszit soha sem hagyta ki. Nagyon sokszor nézegette a netes adatlapjaimat, kérdezte merre megyek haza stb. Sztem ha adok neki jeleket lett volna valami, de mivel barátnője volt, eszembe sem jutott hogy legyen valami. Aztán összejött egy másik csajjal, megcsalta a barátnőjét és el is hagyta. Így lemondtam róla. 5 éve hogy ballagtunk, nekem ő nagyon tetszik most is.
Írtam neki facebookon, rögtön elhívott randizni, megy a flörtölés, de kb szerelmet vallott már nekem. Amit furcsálok, mert annyira nem voltunk soha jóban, és nem is nagyon érdeklem. Csak "nyalizik" de amúgy semmi komolyat nem érzek felőle.
Én kezdek beleszeretni, de nem tudom mit gondoljak róla...Tudom hogy nem vagyok neki fontos kicsit sem, pedig azt mondja hiányzom neki, örül hogy ha velem lehet és hogy mióta meglátott tetszem neki. De szerintem csak nincs neki más. Ilyen esetben mit tegyek?
További ajánlott fórumok:
- Valóban szeretne tőlem komolyat vagy csak azért keres mindig, mert nincs más?
- Szerintetek túl válogatós vagyok azért nincs párom?
- A pasim szerint azért nincs barátnőm, mert ribisen öltözködöm. Ez igaz lehet?
- Nyári szabadságomat vajon mire vegyem ki? Azért, hogy csak itthon legyek, nincs értelme. Egyedül mit lehet csinálni?
- Azért ilyen "nemtörődöm" velem mert tudja hogy nincs nálam esélye?
- Jogositvanyom nincs, azert vehetek kocsit a nevemre?