Azért ilyen "nemtörődöm" velem mert tudja hogy nincs nálam esélye? (beszélgetős fórum)
Nem várom hogy pitizzen, de normálisan segíthetne ha már ő tapasztaltabb, régebb óta csinálja a munkát mint én.
De amúgy mostanában valami jobb periódusban van. 2 hete kb mintha kicserélték volna: viccelődik, kedves, segít. Azt mondta bármikor hívhatom őt, nem zavarom őt soha. Viszont ma volt egy olyan mondata mikor kitaláltam hogy mit akar csinálni hogy "Már lassan jobban ismersz mint én magamat, tisztára mintha házasok lennénk"...
mert a többi fórumod alapján lehet tudni, hogy már egy ideje nyomod ott :)
ha segít neked, de nem dalolva teszi, felesleges belekötnöd. lehet, hogy korábban érdekelted, de vette, hogy nincs esélye, most mással kedves. az is lehet, hogy neki is nehezebb időszaka van a munkában, és másra nem jut ereje, energiája, hogy istápolja
Honnan tudod hogy mióta dolgozom ott? :))
Engem beosztottnak vettek fel, az is voltam eddig. Viszont most pár hete át kellett vennem néhányak munkáját. Amivel nem lett volna gondom, csak akkor jó lett volna ha engem is betanítanak, mint ahogyan őket úgy 2-3 hétig. És ez a kollégám a felettesem, neki már hosszú ideje ez a munkája, ezek a feladatai.
lehet, hogy már beleunt abba, hogy mindent elmagyarázzon. nem értelek, ha segítséget kérsz tőle, segít. már ott dolgozol annyi ideje, hogy boldogulnod kéne egyedül :) az pedig ne bosszantson, hogy nem teszi a szépet, ha téged sem érdekel férfiként
senkinek nem kötelessége pátyolgatni, csak mert nő vagy :) a munkahelyeden meg már annyi pasiról pletyizhettek veled kapcsolatban, fel sem veszik az újabbat, hidd el :)
További ajánlott fórumok:
- Azért kérem a segítsegetek, hogy egy életre szóló dologban dönteni tudjak...
- Anyukák, akik bármit megtesznek azért, hogy el tudják tartani gyermeküket! Gyertek beszélgetni!
- Esküdnél idén télen (ki tudja eső vagy hideg vagy hó lesz) jövő nyár (30 fok, napsütés)helyett csak azért, mert már nem birod kivárni?
- Mit tegyek azért, hogy jobban legyek, és tudjak normálisan élni, gondolkodni?
- Sziasztok! Valaki nem tudja, hogy most mi is van a szocpollal? Egyedülállóknak milyen esélyei vannak?
- Tudja valaki, hogyan zajlik a Környezettanulmányozás a gyermekelhelyezésnél? Mit néznek, kérdeznek, apa esélyei, stb..?