A pasim szerint azért nincs barátnőm, mert ribisen öltözködöm. Ez igaz lehet? (beszélgetés)
Igaz!
Aztán jön, hogy nem kell dolgoznia, vásárolnia, stb....
Ja köszi:)
Szerintem csinos, már ha a fórumindító az. Ha nem, akkor is:)
... de nem ő nevezi, azt sugallja, hogy a kolléganők.
Rafkós a fiú!
Teljesen rendben van az öltözködésed.
Nem tudom miről beszél a párod...
Szerintem semmi extra, nem érzem úgy, hogy nagyon eltérő lennék másoktól. Mégis bánt, hogy ezt mondta.
Szerintem inkább a párodnak nem tetszik, ahogy öltözködsz.
De egyébként van abban valami, hogy a nők nagyon féltékenyek és irigyek tudnak lenni egymásra. Elképzelhető, hogy féltékenységből nem nyitnak feléd, mert csinosabb vagy, mint ők. Szerintem olyan hölgyek társaságába kellene járnod, akik hozzád hasonlóak. Konditerem, vagy valami más mozgásforma. Az új munkahely is segíthet, próbálj meg beszélgetni azokkal, akik szimpatikusak. Nyiss feléjük! Ha kicsit jobban megismernek, már nem az öltözködésed alapján fognak megítélni! Sok sikert! Semmi nincs veszve, hidd el!
Teszel fel egy képet, hogy hogy öltözöl?
Szerintem sok mai lány ribisen öltözködik, nem a kivágott és rövid miatt, hanem a ruhák fazonja miatt. A cső ruha számomra, azaz, ami szinte teljesen rásimul a testre, ribis, és emellett a sminkelési szokások is erősítik bennem ezt a véleményt....
Milyen 50-es nyavajára gondolsz?
Ugyan is én 50-es vagyok, de vannak barátaim haverjaim, stb.
A fiatalabbaknál viszont észre vettem, hogy sokaknak valóban nincs barátja, mert nem tudják mi is a barátság.
A barátság nem öltözködéstől függ, bár itt is érvényes, hogy hasonló a hasonlót keresi és ha a barátság hosszú és tartós, akkor egy kicsit el kezdünk hasonlítani egymásra...
Bocs, bolond telefon!
Szóval, nekem is ez volt az első gondolatom.
Ahelyett, hogy bíztatná, hogy nem lesz ez mindig így, majd ha megismernek megszeretnek stb.
De ribisnek titulálni... Hát, izé!!
Nem ettől függ, néha azt se nézem meg, hogy mit vettem a kezembe, csak felveszem reggel ha sietek. Mégsincs sok barátom.
Biztos te is úgy viselkedsz, hogy nem nagyon nyitsz mások felé. Ha megismernének és rendes vagy, akkor biztos vagyok benne, hogy nem a ruháidat néznék hanem azt, hogy te milyen vagy.
Másik megoldás, hogy barátkozz férfiakkal, ha mégis csak ilyen rivalizaló vagy mi nők vesznek körbe, de ne csodálkozz ha 1-2 máshogy fogja venni a közeledést.
Bár nekem az is fura, hogy egy magassarkúra közli a párod, hogy ez ribis:D
Nagyon nehéz îgy ismeretlenül bàrmit mondani. Te sem lehetsz könnyen barátkozós ( nyitott) és lehet a baràtodnak ott van igaza, hogy külsőségek alapjàn nem nyitnak feléd. Suliban, melóban csak akad olyan csajszi aki szimpatikus neked, próbálj te beszélgetni. Az amit leîrtàl olyan 50-es nyavaja.Legyél talpraesett, nézz szét milyen bandàk vannak pl.a melóhelyeden ( bagós klikk, kàvés klikk...) csapódj hozzàjuk. Ha látjàk hogy közvetlen vagy,nyitott, csapódnak hozzàd a cimboràk.
Sok sikert! 😊
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Kevés barátnöm van neked is gyere ide
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- Túl a fél évszázadon, én is elég tramplin öltözködöm....
- Hogyan békétsem ki a barátnőmet? Szerintem megbántottam.
- Opera és musical énekes barátnőmnek menedzser keresek. Szerintetek hol találok?