Csajok, mitől lehetünk mi nők jók az ágyban...? (beszélgetés)
Ne akarj jó lenni és az leszel...
add önmagad és élvezd a pillanatokat épp amit adsz és/vagy kapsz....
tudom 2010-es fórum,de mindig aktuális lehet.
Mi lesz így belőled pár év múlva?? Ne haragudj, de már most süt a soraidból a megkeseredettség, a kiábrándultság... ami érthető is, de miért kell a továbbiakban is feláldoznod magad?
Írtad a gyermekeidet... szerintem nem attól lesznek a továbbiakban is élsportolók, ha te feláldozod az életedet értük! Jó, tudom, nincs beleszólásom, csak a véleményemet, érzéseimet írom le.
Ezek szerint anyagilag függsz ettől a csalfa embertől? Hát az gáz, de vajon megéri-e továbbra is mellette maradni? Mi lesz, ha pl. egyszer "beleszeret" egy szeretőjébe, s még ráadásul ő adja ki a az utad?
Ha te adnád be a papírokat, valamennyi önbecsülésed még megmaradna és ráadásul tiszta lappal kezdhetnél új életet! A gyermekeid meg szerinten nem vágynak egy boldogtalan, kiábrándult anyára... remélhetőleg. Hiszen az, hogy élsportolók maradjanak, rajtuk áll, a tehetségükön.
Ezért vonzza magához a már eleve hűtlen pasikat :) mert a tudatalattija azt küldi a pasik felé, hogy "úgyis megcsalsz". Minél inkább erre gondol, annál inkább megvalósul.
Mi viszont hiszünk, mi vagyunk a kevesebben szerintem, mert tényleg sok a galád ember, de az nonsense, ha valaki azt mondja, hogy minden férfi csalfa lenne - hiszen az életben sem minden fehér vagy csak fekete. Mindenhol vannak jók és rosszak egyaránt! Persze ezt annak nehéz elhinni, akit esetleg többször is átvertek, vagy ahogyan ő írta, realista.
De hogy lehet így belemenni egy kapcsolatba? Hogy megvan róla győződve, hogy az a valaki így is úgy is megcsalja?
Félreértés ne essék, néha pl. bennem is felébred a zöld szemű szörny (kiben nem?) de azt hiszem, egészséges mértékben ez egészséges is, ha nem lennék néha féltékeny, akkor nem is szeretném és fordítva. A lényeg a szerelem/szeretet/és a hűség.
szerintem szeretik a változatosságot
úgyértem ne mindig ugyan úgy szexeljen az ember,
egy kis étvágyhozó,ha a nő szexisen néz ki,kívánatos...jó illat,izgató nézés...
Azért vagy szkeptikus, mert rosszul választottál. Én, személy szerint hiszek benne, hogy a férjem hűséges.
Lehet, hogy a felfogásoddal "hajszoltad" már eleve bele a hűtlenkedésbe! Félre ne érts, ebben a kérdésben én teljesen a megcsalt féllel érzek, de nagyon negatívan gondolkodsz az igaz szerelem/szeretet kérdéséről, s lehet, hogy ez visszahat az életedre.
Hát, én nem értek veled egyet. Igenis kell a romantika, s nem minden pasi bukik a prostikra. Hová is lenne a világ, ha így lenne? Szerintem a normálisakat a hideg is kirázza az útmenti mindenkinekszétteszemalábam nőciktől, akiknek ki tudja, milyen és hány nemi betegségük van!?
Ettől függetlenül, ha jólesik, el lehet játszani egy prostit, vagy bármilyen szerepet.
A szado-mazo résszel egyetértek, előfordul, hogy évekig él az ember olyannal, akiről később kiderülhet, hogy sorozatgyilkos. A feleségnek mondhatni szerencséje volt, hogy őt nem bántotta .)
Hogy lehet dícsérgetni a farkát? Pl. jaj, de jó hosszú... vagy jaj, de jó rövid, de kis fürge?
Én legutóbb úgy dícsértem meg, hogy - egyébként így tegnap du. éreztünk/csináltuk 1x -, hogy hátulról hatolt be (nem a sejhajomba, mert azt nem igazán szeretem), s először lassan, majd ütemesen "döfködött" (most nem tudom másképp megfogalmazni :) ennek hatására a heréi folyamatosan érintették a nagyajkaimat, hát, mit ne mondjak, de mondom, isteni érzés volt! - utána el is mondtam neki, hogy bármikor repetázhatunk így!
Senki nem mondta, hogy unatkozom :D.
De nem attol jo a no az agyban, hogy kiszolgalja a pasijat :).
De latom te sem ertetted meg en mirol beszeltem...
Szerencsere a mai ferfiak nem igy gondoljak, ahogy te, szerencsere :). Kulonben kihalna az emberiseg...
Nem értettél meg. Én nem arról beszéltem, amiről Te, csak neked ez jött le.
Dolgozzd csak halálra magad, a munkahelyen és otthon is.
(Csak megjegyzem a feleségem a 6 év GYES alatt egy percet nem unatkozott és jó volt az ágyban!)
Pontos a megfogalmazás!
:DDDD
Nekem szemely szerint nincs bajom az egyenjogusaggal, sot. Nem tudnam elviselni, hogy ulok a 4 fal kozott es csak az a napi teendom, hogy vakarhatom a sz@rt a masik utan, vagy leshetem az igenyeit... mar bocs, a kifejezeset, de te errol beszelsz.
Ha meg egyenjogusag, akkor mindenkinek annyi dolga van otthon is, mint a masiknak.
De sugok, nem dolgozom dupla annyit, mint a ferjem :). Megsem hozok kevesebbet a hazhoz, mint o. :D. Tehat ha egy no ketszer annyit dolgozik, mint a ferje, akkor keresnie kell masik melot.
De ha meg a ferj is elvarja, azt amit Te, akkor a no egy hulye...
Ezért van vége a jó szexnek is, mert a nő hazahordja a munkahelyének a hülyeségeit. Kellett nektek az egyenjogúság, meg a karrier, dupla annyit dolgozhattok.
Nem emlékszem, hogy használtam volna azt a kifejezést, amit Te. Viszont az a véleményem, hogy csak rajtato múlik, hogy édi popsi legyen belőle.
Draga, annak a kornak mar vege van, ez akkor lenne igaz, ha a nonek nem kene dolgozni... de mivel kell, maris egyenrangu felkent kell kezelni.
Sajnalom, hogy igy latod, de azert remelem akad valaki melled, aki nem rostelli megemelni a valagat, ha ura es parancsoloja kivan valamit... :P
Na, ne rögtön a szexre gondoljatok, hanem arra, ha uratok és parancsolótok kíván valamit, akkor fölpattanni! :-)))))))))))))))))))))))))))
Méghogy szex :-))))))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a férjem, én megbocsátottam, nem válunk, de lehetünk ezután boldogok?
- Fukusima atomerőmű . A megengedett háttérsugárzás 1000-szeresét mérik! Mekkora veszélyben lehetünk?
- Ha tavaly nem lettünk egy pár, most lehetünk?
- Karácsonyra csinik lehetünk!:) 90 napos 2010. szeptember 1.-től
- Miért jó magyarnak lenni, avagy amire büszkék lehetünk
- Megcsalás, majd 2, 5 év szünet után újrakezdés. Boldogok lehetünk?