Csajok legyünk barátnők a Bp. XI. kerületből (beszélgetés)
Halihó! Benéz ide néha valaki???
Szia! Ha van kedved, összefuthatunk majd. A Fehérvári úton (Kalotaszeg utcánál) lakom a párommal albérletben (+ egy lakótárssal). Tavaly nyáron költöztem ide, viszonylag hamar sikerült megismernem a környéket. Ha van kedved találkozni, írj priviben! Üdv.: Edina
Sziasztok! Látom, nem nagyon működik ez az oldal.... Azért megpróbálkozom... Hétvégén költözök fel a XI. kerületbe, a kelenföldi pályaudvartól nem messze fogok lakni párommal albérletbe. Ha van még valaki, aki ismerkedne, barátnőket szerezne, akivel össze lehet ülni dumcsizni, csavarogni, esetleg sportolni (aerobik és hasonlók), akkor írjatok! Üdv.: Kéti
itt írhatunk egymásnak. Honnan írsz a kerületből?
Oksa. Akkor ha esetleg alkalmas lesz szólj. Cia
Szia nekem nincs msn-em. Csal sykpom, de ma nem leszek otthon.
Esetleg ha van kedved msn-en ma este beszélgethetnénk kicsit. Pl. 8 körül? :)
A címem: soscitrom@hotmail.com
Igen én hiába barátkoznék elpártoltak a többiek.
Meghalt a fórum itt? Én szívesen barátkoznék. Nem ismerek szinte senkit itt a környéken. :(
Sziasztok fiúk lányok beszélgessünk.
Ki hogyan piheni ki a mindennapokat?
Valaki szeretne velem úszni jönni?
Sziasztok!
Szeretnék úszni járni a Kondorosi (Nyéki Imre) uszodába.
Hétköznap 17h-tól, hétvégén reggel, vagy délelőtt.
Csatlakozna valaki?
vannak még a XI.-kerből? Gyertek dumálni..
Hát akkor ajánlom a play-t...ott szombatonként van általában buli, és ha jól tudom nem csak egyféle zene van..
Én Stúdióba jártam régen a hajógyárira
Én a kerületben nem nagyon járok sehova...Bár attól is függ, milyen zenét szeretsz..??
Melyik a legjobb szórakozóhely a környéken?
Sajnos a gerincem miatt abba kellett hagyni a testépítést. Ezért úsznom kéne. Én is sajnálom. A spinninget ajánlom, jó zsírégető.
úszni kizárt:S Tényleg annyi telik tőlem, hogy nem fulladok meg:-)Igazából akkor megyek vízbe, ha muszáj..pl. fürdeni naponta:) Gyerekkori rossz élmény miatt sztem, féltem az úszótanártól...
Egyenlőre marad a kondizás, lehet kipróbálom a spinninget is, és itt a jó idő, lehet biciklizni:)))
Van kedved azért lejárni?
persze, de itt a kondorosi usziban is van viziaerobik :-)
Érthető...A kondorosi uszoda tornatermében, meg azt persze lehet, hogy máshol is, tartanak core board aerobic órákat. Az is nagyon jó állítólag a gerncre, nem terheli meg, mert egy billegő deszkán van az aerobic. MOMban pedig van aqua fitness is, kipróbálhatnád azokat, mégiscsak izgibb mint fel és le úszni...
Úszóbajnok én sem, de muszáj :-( Nem akarom hogy műtsenek.
Én finoman szólva nem vagyok egy úszóbajnok:(
Én nagyon szívesen mennék, túrázni is, de a kisgyerkőcök miatt semmit sem tudok ígérni. Amikor épp van segítség akkor tudok szabadulni.
Szülés előtt sokat jártunk az uszodába és a kondiba. Tudom ajánlani, színvonalas és tiszta, csak nem épp pénztárca kímélő:(
Nekem úsznom kéne a hátam miatt. Egyedül nincs kedvem. Van valaki a telepről aki eljárna velem a Kondorosi usziba?
Én is a Liget fitnessre gondoltam elsősorban, illetve az Igmándi utcában van a Megafitness nevű terem, azon gondolkodtam még. Ott most van akció, ha ketten mentek, és egyik bnőm is jönne Velem...na majd feltérképezem, köszi az infókat:)
További ajánlott fórumok: